JOŠ JEDNA DIVLJA DEPONIJA Vesić najavio hitnu reakciju gradskih vlasti!
Fejsbuk

Ovo je divlja deponija u Malom Mokrom Lugu. Drži je na svom privatnom imanju N.S. Osoba koja ima na desetine prijava Кomunalne milicije zbog napada na milicionere kao i kršenja komunalnog reda. Skoro da nijednom nije osuđen. Bahat je, preti inspektorima i građanima, a poziva se na “svoje veze u gradu”, koje naravno nema. Nekoliko godina traje borba komunalne milicije sa ovom bahatom osobom koja uništava Beograd i truje građane.

Videćemo ko je vlast u ovom gradu

Videćemo u narednom peridu da li je u ovom gradu vlast bahati N.S. ili oni koje su građani izabrali? Da li će on nastaviti da uništava ulice u Malom Mokrom Lugu kroz koje prolaze teški kamioni koji te ulice ne smeju da koriste i da li će nastaviti da truje građane Malog Mokrog Luga ne bi li zaradio još koji dinar.

Jutros sam imao sastanak sa nadležnim gradskim i državnim organima i predstavili su mi plan kako da se zatvori ovo ruglo i kako da bahatog N.S. privedemo pravdi, a da građanke i građani budu zaštićeni.  Pozivam i medije da izveštavaju o ovom slučaju i da podrže komunalnu miliciju, gradsku inspekciju i Grad Beograd jer samo svi zajedno možemo da pobedimo ljude kao što je N.S.

Predlog izmene zakona

Uskoro će grad Beograd predložiti izmenu zakona koji će omogućiti da se oduzimaju privatne parcele na kojima njihovi vlasnici prave divlje deponije. Кao što će se oduzimati kamioni koje zateknemo da otpad, pre svega građevinski, istovoraju na mestima koja nisu predviđena za deponije.

U Beogradu će se znati red i građanke i građani biće zaštićeni od divljanja bahatih ljudi kao što je N.S.

Beograd će pobediti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading