GRAĐANE 20 GODINA NIJE IMAO KO DA ČUJE! Konačno je rešen veliki problem u Beogradu, a dato obećanje - ispunjeno!
Printscreen/Pink.rs

Građani koji svakoga dana posećuju jednu od najvećih pijaca u Beogradu kažu da je sada sve mnogo bolje i čistije, a tim delom mogu i da prošetaju što je ranije bila nemoguća misija.

- Bolje je ovako. Ima i više prostora za parking. Urednije je. Ranije je bilo nepodnošljivo - kaže za Nacionalni dnevnik jedan od žitelja Vidikovca.

Printscreen/Pink.rs

 

Skoro dve decenije građani su ukazivali na ovaj problem, ali ih niko nije čuo. Pre dva meseca zamenik gradonačelinka Goran Vesić obećao je da će urediti ovaj deo grada i obećanje je ispunjeno.

- Ovaj problem postoji 20 godina i jedan je od najvećih problema građana koji žive na Vidikovcu. Ovo je bio pravi buvljak, stvarao se i komunalni nered... Niko nema pravo da pravi haos i vrši nelegalnu prodaju. Mislim da smo pokazali kako se uvodi komunalni red kada imate volju i želju da radite za građane - rekao je Vesić za Pink.

Printscreen/Pink.rs

 

Printscreen/Pink.rs

 

Komunalna milicija je 24 sata na terenu. Rukovodilac smene Slobodan Todorović kaže da nije lako bilo uvesti komunalni red na mestu gde ga ranije nije bilo, ali da nisu odustajali zbog čega je rezultati vidljiv.

Bilo je teško urediti i bilo je dosta naporno. Naravno, sporadično smo rešavali ovaj problem u poslednjih nekoliko godina, ali nikada efikasno kao što je to rešeno u poslednjih nekoliko dana - rekao je Todorović.

Komentari (0)

Loading