HULIGANI U VINČI NAPALI VOZILO KOJE PRSKA KOMARCE Objavljen snimak, muškarci pokušali da unište vozilo i tvrdili da ih prskaju koronom
Alo/ Ilustracija

 

"HULIGANI U VINČI NAPALI VOZILO KOJE PRSKA KOMARCE! Večeras je kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce!

Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici. Večeras se na terenu nalazi 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana. Protiv ovih napadača sutra će biti podnete krivične prijave.

Napad je prijavljen policiji, a od sutra će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad", napisao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
DR

23.06.2021 10:53

@Nikola - A TEBE I OVE KOJI KONTROLSIU I DOZIRAJU KORONU TREBA UBITI

dragan

23.06.2021 13:06

@DR - da li si stvarno toliko zaludjen, glup, ili uplašen? za sve ovo postoje stručne osobe druže, nije sramota otići i malo popričati. E sad što školu nisi učio, tu ti ne možemo pomoći, žalosno je što se i oglasiš jer se brukaš sa tim vašim glupim teorijama

dragan

23.06.2021 09:13

žalosno u šta sve veruju ljudi. Nepismeni, loše obrazovani, i u strahu, pa veruju u sve teorije jer im je lakše da prihvate to. Popričajte sa stručnom osobom, nije blam ukoliko ste u strahu, ovako samo pokazujete da ste još u 17 veku..