Zar i ti,baba?!

Jelena Paunović, urednik | vesti 2017-08-10 12:13:41 2017-08-10 12:13:41

Baka Dara (66) privedena je u policiju jer joj je u požaru izgoreo zasad marihuane!

Alo!

Da, dobro ste pročitali i razumeli - žena u penziji, umesto da čuva unučiće, zaliva, gaji i prodaje drogu. Sva sreća te joj je pre neki dan izgoreo ceo zasad od 200 stabljiki.


Stara majko, šta je tebe nateralo da postaneš diler?! Izgovora nema. Svi će prvo pomisliti na nemaštinu. Što bi rekli ljudi, mala joj penzija, ili je uopšte nema, a život u Srbiji skup. Opravdanja nema. Kako je znala da obradi zemlju, da zaliva biljke, da ih bere i sprema za prodaju, tako je mogla da gaji krompir, luk, papriku i to prodaje... Cena kilograma krompira i marihune nije ista, razlika je velika. Eto zbog čega se baka Eskobar odlučila da pod stare dana bude predmet policijske istrage.


Inače, Dara je znala da je u sukobu sa zakonom čim je vatrogasca molila da kad ugasi požar ode kući i da je ne prijavi policiji. Bakica mu je čak i ponudila mito da mu zapuši usta. Na svu sreću, on to nije prihvatio i obavestio je inspektore. Njoj je napisana krivična prijava u redovnom postupku.


Učimo decu da su bake i deke njihovi najbolji prijatelji, da im oni zlo ne mogu naneti i da im mogu uvek verovati. Međutim, ovaj vek je doneo promene. Sada baka gaji drogu i nudi je deci. Ukoliko je dobre volje, nešto mogu da dobiju i za probu, da vide da li je marihuana dobrog kvaliteta kao ona koju gaje dva puta mlađi ljudi po Srbiji. Baka Dara je zarad unapređenja svog biznisa bila spremna da usavrši tehnologiju gajenja droge, ali ju je požar omeo.


Sva je sreća te ja vatra progutala ono što je starica nudila našoj deci!

Expand player
Pogledajte više