Krvavi brakovi

Jelena Paunović | vesti 2017-03-20 20:23:56 2017-03-20 20:23:56

Žena iz Lajkovca je nakon dve i po decenije braka doživela najveće poniženje, koje normalan čovek teško da može i da zamisli.

Alo!

Sedam sati ju je tukao muškarac kome je rodila troje dece, terao da ga oralno zadovoljava, dok joj je krv oblivala lice, i na kraju golu vozio po gradu. Pretio joj je da će je takvu izbaciti na ulicu „da ljudi gledaju kako izgleda kurva”. Sam bog ju je pogledao, pa je kada je manijak zaspao uspela da mu umakne i spas pronađe u policiji.

Nasilnik je u pritvoru, a ona u modricama i strahu čeka šta će biti kada prođe mesečni pritvor. Za sada je izvukla živu glavu i bar je zbog toga srećna. Tužna li je majka koja je rodila jednog čoveka koji se samo zbog polnog organa zove muškarac.

Drugi njemu sličan oženio je ženu koja je u njenim dvadesetim godinama bila kao lutka. Negovala je sebe i takva je ostala i nakon dve decenije i dve ćerke. Umesto da bude srećan što je ima pored sebe, on je bio ljubomoran. Kada je video kako se sredila za proslavu na koju je svakako i on išao, počela je svađa, ko zna koja po redu, i to zbog ljubomore. U besu je skočio na nju i počeo da je davi. Toliko jako da joj je vrat slomio. Kada je video šta je uradio, otišao je i obesio se. Iza sebe su ostavili dve ćerke.

Petoro dece, koliko su izrodila ova dva bračna para, nije odrastalo uz pesmice i bajke za laku noć. Plašili su se za svoje majke, samo da im njihovi očevi ne presude. Živeli u strahu svaki dan i gledali batine. Život koji niko ne zaslužuje. Na kraju i oni moraju da nastave da žive. Da potisnu ružne uspomene i da se sutra trude da budu dobri očevi, vredni da se nazivaju muškarcima.

Expand player
Pogledajte više