Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja
Vladimir Marković
Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja

Vladimir Marković

Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja, Foto: Vladimir Marković

Vladimir Janković, urednik VIP “alo.rs”

Vladimir Janković

foto: Alo!

Vladimir Janković, Foto: foto: Alo!

Da su ljudi sa kojima provodimo najveći deo vremena u redakciji više od kolega pokazao je izazov pred kojim smo se našli. “Alo media sistem” je stao uz sve članove svoje velike porodice i pokazao da je sigurnost svih nas na prvom mestu. Kako smo zahvaljujući firmi dobro tehnički obezbeđeni, komunikacija među kolegama ostala je gotovo kao da smo u redakciji, pa rad neometano teče bez obzira na virus koji nas je sve zatvorio u kuće. Tako čitaocima iz dana u dan omogućavamo da budu maksimalno upućeni u sva događanja, kao i da vreme provedu kvalitetno i u izolaciji.

 

Ivana Vujnović, novinarka Saveta

Ivana Vujnović

Marko Metlaš

Ivana Vujnović, Foto: Marko Metlaš

Znam da će zvučati neprimereno, ali meni je sjajno. Uvalila sam mužu kuvanje i čuvanje sina, tako da mogu da se potpuno posvetim poslu. Komunikacija s kolegama je konstantna, pa sve pršti od kreativnosti. Da ne pričam o tome da radim u negližeu, bez frizure i šminke, što me dodatno oduševljava. Jedini problem je što gubim pojam o vremenu, pa sam pre neki dan uredno ustala, popila kafu i pripremila kompjuter, a onda shvatila da je subota i da ne radim.

 

Mirjana Jemović, novinarka Društva

Mirjana Jemović

Dejan Briza

Mirjana Jemović, Foto: Dejan Briza

Čim smo saznali da Srbija ima prvog obolelog od kovida-19, naša ekipa krenula je ka Subotici i Bačkoj Topoli kako bismo čitaocima preneli najbrže i najsigurnije informacije. Ja sam bila ta koja je otišla, ali cela redakcija je učestvovala u tom putu. Danijel me je opremio maskama, Jelena dezinfekcionim sredstvima, a non-stop su stizale poruke da se pazimo. Čuvajte svoje ljude.