Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja
Vladimir Marković
Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja

Vladimir Marković

Instrukcije za rad tokom vanrednog stanja, Foto: Vladimir Marković

Da bismo vam dostavili tačne, pravovremene i važne informacije, svakodnevno smo u kontaktu sa lekarima, pekarima, privrednicima, nastavnicima, ministrima, ali i svima vama koji želite da svoju priču podelite sa nama.

Svako od nas donirao je deo svoje plate za pomoć najugroženijim medicinskim ustanovama u Srbiji jer želimo da i na taj način pružimo podršku borcima za naše živote.

Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik “Alo!” novina

Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik Alo!

Vladimir Marković

Duško Vukajlović, glavni i odgovorni urednik Alo! , Foto: Vladimir Marković

Veoma sam ponosan na tim s kojim radim. Novinari, urednici, fotografi, dizajneri i lektori su pokazali maksimalnu posvećenost poslu tokom vanrednog stanja. Iako je većina zaposlenih prešla na rad od kuće i rade u novom programu s kojim su se prvi put sreli, gotovo da nema nikakvih propusta. Radni dan započinjemo jutarnjim onlajn kolegijumom, a završavamo negde oko ponoći. Takođe, pre svega nam je važno zdravlje svih kolega, pa smo u redakciji obezbedili zaštitne maske i rukavice, a redovno obavljamo dezinfekciju radnog prostora. Želim svim čitaocima narodnih novina “Alo!” da oni i njihove porodice uspešno prebrode ovu krizu i očuvaju dobro zdravlje. Hvala vam što čitate “Alo!” i što ostajete kod kuće do pobede nad koronavirusom. Pregrmela je Srbija mnoge probleme, pobedićemo i ovu napast!

Danijela Stojšin, urednik Vesti na sajtu “alo.rs”

Danijela Stojšin

foto: Alo!

Danijela Stojšin, Foto: foto: Alo!

Kompletna redakcija prebačena je u tople domove, odakle se nesmetano objavljuje aktuelni sadržaj. Ekipa je na broju, a ova razdvojenost nas je samo podsetila na to koliko smo dobar i uigran tim. Komunikacija među novinarima I urednicima funkcioniše kao da nije vanredno stanje, a sama angažovanost je još intenzivnija nego ranije. Strpljenje, solidarnost i disciplina su u ovim danima ključni za pobedu i zato poštujte sve mere.