Radomir Nikolić
Nebojša Raus
Radomir Nikolić
Radomir Nikolić, Foto: Nebojša Raus

Nikolić je za "Danas"  najavio da će uoči sednice Glavnog odbora SNS, zakazane za 17. januar, predložiti Gradskom odboru naprednjaka u Kragujevcu da usvoji zaključak koji će prema njegovim rečima, pomoći Vučiću da donese odluku o vanrednim izborima.

"Taktika 'davljenja' naših ljudi jednog po jednog se nastavlja. U njenom sprovođenju poslednjih meseci učestvuju gotovo svi mediji sa inostranom vlasničkom strukturom, svi tabloidi pod kontrolom domaćih tajkuna, samoproklamovani nezavisni intelektualci i čitava armada poznatih i nepoznatih nevladinih organizacija", ocenio je Nikolić.

Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj taj stranački organ treba da ovlasti Vučića da odluku o vanrednim izborima donese pre stranačke skupštine, zakazane za 13. februar, biće održana u nedelju, 17. januara u Beogradu.

Komentari (2)

dorcolac

14.01.2016 23:33

Naravno, dok je Vučić na vlasti, tata mu je siguran a njegova porodica bezbedno može i dalje da se bogati i bahati.

Milojka

15.01.2016 09:15

Bahato, drsko, bezobrazno. Imate vlast ali hocete jos, hocete da ugusite sve koji misle drugacije, da ugusite sve koji su obrazovaniji od vas nebrazovanih naprdnjaka sa laznim diplomama, da ugusite medije, da svi novinari klece za crkavicu od najnize plate u Evropi i uvek velicaju dinastiju Nikolic i dinastiju Vucic. Vi davite Srbiju, vi davite sve gradjane oduzimajuci im plate i penzije, a pritom gradite sebi vikendice i dvorce.