Tači vara ženu sa lepojkom iz Amerike!

Ekipa Alo! | vesti 2016-03-10 21:14:01 2016-03-10 21:14:01

Hašim Tači, predsednik samoproglašene republike Kosovo, u javnosti izigrava pažljivog i brižnog muža, a istovremeno je u strasnoj ljubavnoj vezi sa Vlorom Čitaku, kosovskom ambasadorkom u Sjedinjenim Američkim Državama.

twitter

Redakcija “Alo!” imala je uvid u sadržaj Tačijevog razgovora sa lepom Vlorom koji je vođen u ponedeljak, 29. februara ove godine. Tači se tom prilikom svojoj ljubljenoj žalio da se “juče veoma loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao.”

 

Hašim: Zvaću Tomu na inauguraciju

Na pitanje da li planira susret sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Tači je u intervjuu austrijskim medijima izjavio da će u aprilu u Prištini biti održana ceremonija preuzimanja dužnosti, na koju će pozvati Nikolića. - Pozvaćemo i druge predsednike iz regiona, pa i njega. Ja sam se sa njim sretao i na drugim skupovima i događajima, tako da to neće biti ništa nepoznato za Nikolića - kaže Tači.

- Draga moja, verujem da je to posledica umora i preokupiranosti poslednjim dešavanjima u vezi sa izborom predsednika - rekao je Tači u razgovoru do koga smo došli a koji su snimile obaveštajne službe jedne zapadne zemlje.

Vlora mu, kako se navodi u transkriptu razgovora, na to odgovara da se trenutno nalazi u Njujorku, gde sprema govor, za šta od Tačija dobija čestitke i pohvale. On dodaje da se posle izbora za predsednika oseća veoma slobodno i rasterećeno, na šta mu Vlora odgovara da je zabrinuta kako će kosovski ustavni sud reagovati na njegov izbor za predsednika Kosova.

- Dragi, hoćeš li uskoro doći kod mene u Ameriku - upitala je Vlora na kraju razgovora, na šta joj je Tači odgovorio da ne isključuje takvu mogućnost, ali da je po njegovom mišljenju mnogo važnije da obavi još neke poslove koji ga očekuju narednih dana. Poslednja tema kojom su se bavili bio je izbor ministra spoljnih poslova Kosova. Na Vlorino pitanje ko će biti postavljen za ministra, Tači joj je odgovorio da će to najverovatnije biti Enver Hodžaj.

Samo nedelju dana nakon cvrkutanja sa lepom Vlorom, 8. marta, Tači je na svoj Fejsbuk profil postavio sliku kako se sa zakonitom suprugom vraća iz samoposluge. Da bi dokazao koliki je džentlmen, Tači u rukama nosi veću kesu sa kupljenim stvarima iz radnje.

 

Vloru hvalio i Ivica Dačić

Da nije uvek sve čista politika, svedoči i epizoda koja se odigrala tokom pregovora u Briselu pre dve i po godine, a koji su prištinske vlasti shvatile kao uvredu. Naime, tadašnja ministarka za evrointegracije kosovske vlade Vlora Čitaku zamerila je tadašnjem srpskom premijeru Ivici Dačiću što ju je nazvao lepoticom. Kako bi se odnosi tokom pregovora između dve delegacije relaksirali, Dačić je često pravio šale ili “peckao” nekoga od članova prištinske delegacije. Kada se u pregovore uključila i ministarka Čitaku, Dačić nije odoleo, pa je prokomentarisao njenu evidentnu lepotu.

 

 

Varnice sa Jeremićem

Vuk Jeremić, bivši predsednik GS UN, prepucavao se tokom mandata sa Vlorom na društvenoj mreži Tviter. Ona je pisala na engleskom, a Jeremić na srpskom i odlično su se razumeli, sve do trenutka dok Jeremić pored rečenice nije stavio „smajli“. Tad je Vlora osula po njemu: „Pa naravno, tipični balkanski mačo, odmah napada po rodnoj osnovi.” Vuk je zapitao kako je napad to što je stavio “smajli”, ali je Vlora napisala: „Pa tako što političku raspravu spuštate na lični nivo.”

Expand player
Pogledajte više