Političari i starlete završili iste fakultete!

Kurir | vesti 2016-01-30 23:57:36 2016-01-30 23:57:36

Ukoliko bi pojedini fakulteti organizovali okupljanja bivših studenata na toj proslavi bi se istovremeno mogli sresti srpski političari i starlete.

Instagram/stanijadobrojevic

Sticajem okolnosti kolege s iste visokoškolske ustanove su ministar policije Nebojša Stefanović i Nataša Šavija, predsednik SDS Boris Tadić i Soraja Vučelić, kao i lider LSV Nenad Čanak i Stanija Dobrojević.

Stefanović je završio Fakultet za poslovne studije na Megatrendu, privatnom univerzitetu.

Tu je i doktorirao 2013. Upravo na ovom univerzitetu ali drugom fakultetu diplomirala je Nataša Šavija, široj javnosti poznata kao učesnica rijalitija "Parovi", koja je tako stekla zvanje diplomirani komunikolog.

Na istom fakultetu, ali u dva različita grada studirali su i lider LSV Nenad Čanak i učesnica nekoliko rijalitija Stanija Dobrojević.

Njih dvoje pohađali su ekonomski fakultet iz Subotice, s tim da je Dobrojevićeva nastavu pratila na odeljenju ovog fakulteta u Novom Sadu.

Boris Tadić, bivši predsednik, završio je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Isto je studirala i Soraja Vučelić, ali ona još nije javno pokazala diplomu.

 

Expand player
Pogledajte više