Andreja  Mladenović
Rajko Ristić
Siniša Mali

Aleksandar Stanković

Siniša Mali, Foto: Aleksandar Stanković

Kao rešenje za istu poziciju pominje se i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, kadar SNS.

Kako tvrdi izvor "Kurira", nakon što je premiejr Aleksandar Vučić u sredu rekao da je vrh vlasti u Beogradu odfgovoran za rušenje objekata u Hercegovačkoj pod fantomkama, i time praktično ukazao na Malog, njegova ostvka je samo pitanje dana.

Mali je, navodno, svestan da je bitno da ova afera dobije epilog, a da njegova ostavka otvara put ka tome. Trenutno se na više mesta u gradu pominje da bi u njegovu fotelju mogao da sedne Andreja Mladenović. Pokazao se kao kadar veran SNS, jer je istupio iz DSS kad su hteli da izađu iz gradske vlasti, a bio je i na listi SNS na vanrednim izborima. Uz to, u Skupštini grada je od 2004. i upućen je u funkcionisanje prestonice.

Drugi kandidat je Borko Milosavljević, koji je i bio domaćin slave grada Beograda, Spasovdana.

On je radio u Ministarstvu privrede, a pre nego što je dospeo na sadašnju poziciju bio je direktor Uprave za cene Gradske uprave grada Beograda.

Iako se pominje da bi posledice mogao da snosi i gradski menadžer Goran Vesić, treba imati na umu i da je celu priču oko projekta "Beograd na vodi" vodio upravo Mali, pa su zato sada sve oči i uprte baš u njega.

Komentari (2)

Teodora

09.06.2016 23:38

Katastrofa! Pa, ovaj nema ni srednju školu!!!!!!! Afera sa njegovom školskom spremom zataškana je dok je još bio u dss.! Strašno! Srbija je propala sa ovim jadnim nesposobnjakovićima, lopovima, neobrazovanim hohšaplerima!

Teodora

10.06.2016 23:20

Ovaj "zamenik" je neobrazovani, nesposobni, promašeni, neostvareni skompleksirani skorojević i dokaz sda uvek posle lošeg dolazi gore!