Vlada Srbije
Profimedia.rs
Vlada Srbije

Profimedia.rs

Vlada Srbije, Foto: Profimedia.rs

Ipak, kako kažu za „Alo!”, svi se raduju tradicionalnom tucanju uskršnjim jajima i žele da u tom okršaju po svaku cenu pobede.

Aleksandar Antić: Možda sa sinom odem na derbi

- Za Uskrs ću biti u Beogradu, provešću ga tradicionalno u krugu porodice. Mi imamo neke naše male porodične rituale, koji počinju još zajedničkim doručkom. To je jedan od dana kada baš dosta vremena provedemo zajedno, zbog toga se radujem. Već za drugi dan Uskrsa planiram i neke poslovne aktivnosti, a ako momci budu raspoloženi, možda sa sinom i sestrićem odem i na utakmicu Zvezda-Partizan. 

Mladen Šarčević: Uskrs sa taštom u Kruševcu

- Uskrs ću provesti malo u Kruševcu, malo u Beogradu. Idemo do Kruševca, tamo ćemo imati porodično okupljanje sa taštom, ona nam je jedina živa od tih starijih, pa idemo da budemo malo s njom. Malo ćemo biti i ovde u Beogradu, a malo i u ribolovu.

Goran Knežević: Odmoriću se sa porodicom

- Za Uskrs ću biti kod kuće sa porodicom, da se družimo, odmorimo i izrazgovaramo. Nemam posebnih planova, samo mali, kratak odmor do novih radnih obaveza.

Zorana Mihajlović: Praznik sa porodicom

- Ostajem u Beogradu za Uskrs jer taj praznik uvek volim da provedem sa najmilijima. Ostajemo kod kuće i već smo organizovali da Uskrs proslavimo sa društvom.

Nela Kuburović: Porodica je svetinja

- Uskršnje praznike provešću kod kuće u krugu porodice.

Ivica Dačić: Hvala bogu, ostajem kod kuće

- Hvala bogu, Vaskrs ću provesti kod kuće, sa familijom. To je, zbog mojih brojnih obaveza, retka prilika da svi zajedno provedemo praznik i uživamo.

Slavica Đukić Dejanović: Vaskrs provodim sa decom

- Biću kod svoje kuće, u Kragujevcu. Radujem se radosti dece i porodičnim okupljanima. Imam osećaj da dobrota vaskrsava.

Ana Brnabić: Kod kuće sa prijateljima

Ministarka Ana Brnabić će praznik provesti sa porodicom i prijateljima.

 

Komentari (3)

Mojsije

14.04.2017 20:48

Popucala im jaja.

Ihi mnogo

14.04.2017 21:42

se umorili po drumovima.

Kvazimodo Sorabius

15.04.2017 18:39

Sto nisu i oni uzeli odmor od pet dana pred izbore, kao njihov idol i vodja AV?