Gašić odlazi iz Napretka zbog oca!?

J. J. | vesti 2016-02-08 21:14:10 2016-02-08 21:14:10

Milan Gašić, sin smenjenog ministra odbrane Bratislava Gasića, napusta FK Napredak iz Kruševca, a razlog za odlazak nisu fudbalski kvaliteti, već njegov otac!?

Marko Metlaš

Naime, kako se požalio na svom Fejsbuk profilu, Gašić će napustiti klub u kojem je proveo deset godina jer je svaki njegov potez propraćen zvižducima.

- Kažu, slika govori više od 1.000 reči, da nije tužno, možda bi bilo smešno. U klubu u kojem si naučio sve, proveo deset lepih, ružnih, tužnih i srećnih godina, u kojem si se osećao kao u svojoj kući, odjednom dolaziš u situaciju da shvatiš da si u stvari stranac, gde su ljudi na tribinama protiv tebe, gde je svaki tvoj potez ispraćen zvižducima bio dobar ili loš, gde nekom treneru tamo smetaš toliko mnogo ne zato što si loš ili dobar, već zato što mu smeta ko si i čiji si. Zato je tužno što nisam došao ni u situaciju da debitujem za klub koji najviše volim. Tako da ja odlazim, više nije bitno kuda, jer lepo su rekli - najteže je igrati kod kuće - napisao je Gašić iznad fotografije stadiona FK Napredak. Iako smo pokušali da stupimo u kontakt sa trenerom ovog kluba Bogićem Bogićevićem kako bi nam razjasnio situaciju, da li je i konkretno zbog čega mladi štoper napustio klub, on nije odgovarao na pozive.

Da nije lako biti dete uspešnih roditelja, mladi Gašić je po drugi put osetio na svojoj koži. Sin sada već bivšeg ministra je pre dve godine okušao sreću na probi u Crvenoj Zvezdi, međutim, već prvi njegov trening su navijači izviždali uz poruku: „Stranačka deca leteće na keca“, nakon čega se Gašić povukao.

Expand player
Pogledajte više