Evo prevaranta koji je "intervjuisao" Trampa

alo | vesti 2016-10-14 09:48:36 2016-10-14 09:48:36

Ko je Vladimir Rajčić koji je navodno intervjuisao Trampa i od njega "izvukao" izvinjenje Srbiji, Alo! otkrio još pre dve godine.

alo

 

Vladimir Rajčić, Srbin iz SAD koji je za Beogradski "Nedeljnik" uradio intervju sa Donaldom Trampom, za koji se sumnja da je izmišljen, čovek je sa bogatom karijerom prevaranta.

Alo! je o njemu pisao kao o velikoj nadi i uzdanici Republikanske partije koju je osnovao Vladimir Cvijan pošto je napustio SNS.

On je tada bio Cvijanov kandidat za gradonačelnika Beograda.

Vladimir Rajčić, koji se predstavlja kao glumac i producent, inače je amerikanizovani Srbin iz Peći, sa prebivalištem u Čikagu i povremenim izletima do Holivuda i Beograda.

 

 

Međutim, o njegovom prisustvu u političkim vodama Amerike ni tada se nije mogla naći ni reč.

Što se pak tiče njegove umetničke karijere Rajčić je u Srbiji uglavnom pominjan samo zbog pompezno najavljivanog i nikad snimljenog filma o Tesli.

Iako je tokom prethodnih nekoliko godina izređao čitavu plejadu holivudskih glumaca koji će zaigrati u filmskoj priči o poznatom naučniku, od svega toga ostala je samo optužba poznatog kompozitora Milutina Popovića Zahara da mu je Rajčić nezakonito prisvojio scenario.

Zabeležena je i Rajčićeva bombastična rečenica da se čak i Barak Obama raspitivao o njegovom filmu!

Podsetimo, čitava bura u SAD i Srbiji je nastala zbog navodnog intervjua koji je Donald Tramp dao za beogradski "Nedeljnik".

U tom intervjuu on se navodno izvinjava Srbima za bombardovanje Srbije 1999. godine, i kaže da su Srbi divni ljudi.

Čelni ljudi Trampove kampanje tvrde da Tramp nikada nije dao intervju za srpski "Nedeljnik", dok uredništvo ovog lista ne isključuje mogućnost da ih je Rajčić prevario.

Expand player
Pogledajte više