KARIĆ SE VRAĆA NA MEDIJSKO TRŽIŠTE Bogijeva televizija do kraja godine!

Milan Nedić novi je glavni i odgovorni urednik TV „Nova”, odnosno, starog TV BK, čiji će rad starovati do kraja ove godine, saznaje „Alo!” od odlično obaveštenih izvora bliskih porodici Karić, čime je potvrđeno pisanje našeg lista iz marta ove godine.

Bogoljub Karić
Bogoljub Karić, Foto: Ognjen Radošević

- Direktor televizije trebalo bi da bude Saša Jovanović. On nije dosad bio poznat medijima. Niko od članova porodice Karić neće biti u menadžmentu. Oni pripadaju vlasničkoj strukturi. Bogoljub Karić kupio je TV „Nova“ jer poseduje najsavremeniju opremu u Srbiji. Ujedno, ta televizija programskom šemom trebalo bi da zauzme mesto stare BK. Imaće sličan koncept - mnoge autorske emisije, političke i ekonomske. Biće prava ozbiljna porodična televizija - navodi naš izvor i dodaje da je Karić zvao Milana Nedića još kada je kupio TV „Nova” i njegovim sadašnjim imenovanjem za glavnog i odgovornog urednika startuje realizacija svega što je neophodno za početak rada televizije.

- On bi sada trebalo da se upozna sa biznisom i programskim planom, pa tek onda da razmisli o ljudima. Nedić je u zlatno vreme BK TV bio njen glavni i odgovorni urednik, pa zamenik glodura i programski menadžer, dok je ranije godinama bio glavni i odgovorni urednik jutarnjeg i beogradskog programa RTS-a - kaže naš sagovornik i dodaje da to njegovo iskustvo garantuje uspešnu realizaciju posla koji mu je poveren.

Milan Nedić
Milan Nedić, Foto: BK TV

Milan Nedić potvrdio je za „Alo!” da je postavljen na mesto glavnog i odgovornog urednika TV „Nova”, ali je odbio da otkriva detalje svojih prvih, ali i budućih koraka. On nije hteo ni reč da kaže o novinarima i urednicima o kojima je mislio da bi mogli da budu u njegovom timu, niti je želeo da licitira imenima starih zvezda BK TV koje bi eventualno želeo da pozove.

- Ne bih sada da komentarišem bilo šta u vezi sa mojim poslom dok nešto konkretno ne uradim - kratko je rekao Nedić pre nego što je prekinuo telefonsku vezu.

Istovremeno, narodni poslanik Dragomir Karić obelodanio je više detalja o novoj televiziji pre nekoliko dana.

- Biće ponovo pokrenuta Televizija BK i kupljena je najmodernija oprema. U toku je obuka vrlo mladih ljudi koji u proseku imaju 25 godina. Nova televizija imaće nova lica i uveren sam da će to biti jedna od najboljih televizija u Srbiji. Kod nas neće biti nikakvih šou-programa koje imaju druge televizije. Čekamo nacionalnu frekvenciju, nigde nije zapelo, krećemo krajem godine - rekao je Karić.

 • Korisnik: nax
  10/10/2016 - 21:55
  Bravo...cestitam povratak porodici Karic...
 • Korisnik: DR OLJA
  10/10/2016 - 01:06
  OVI KARICI SU KAO HERPES NIKAKO DA IH SE RESIMO ,IZBACITI SVE KKARICE POD HITNO IZ SRBIJE DOSTA PLJACKE SRPSKOG NARODA
 • Korisnik: Boba
  10/10/2016 - 01:04
  Eto odakle qdolaze pare za FONDACIJU DRAGICE NIKOLIC
 • Korisnik: Papa
  10/10/2016 - 01:03
  POHAPSITI SVE POLITICARE KOJI DOZVOLJAVAJU PORODICI KARIC DA I DALJE PLJACKA
 • Korisnik: petarleskovac
  09/10/2016 - 20:18
  Toliko smo zavidni i zlobni kao narod,zato nam ovako i ide ,js da sam na mesto Karica nista ne bi ulagao u ovu nedodjiju
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi