Bivši muž prodaje ćerku Irancima!

Informer | vesti 2016-11-25 07:18:46 2016-11-25 07:18:46

Beograđanka Slavica Burmazović (38), kojoj je bivši suprug Ejup Jundžu (46) avgusta 2015. oteo troje dece i odveo ih u Tursku, saznala je da on sad namerava da njihovu stariju ćerku Ajšu (12) uda na silu u Iranu za veliki novac!

Profimedia

Očajna Slavica, koja mesecima nije videla svoju decu, moli vlasti u Srbiji da ne dozvole da joj ćerka završi kao belo roblje.

Slavičina drama počela je u avgustu prošle godine kada joj je bivši suprug, uz pretnju pištoljem, oteo ćerke Ajšu (12) i Esmu (11) i sina Tarika (5) i odveo ih u Tursku.

U martu ove godine presudom suda u Mersinu deca su vraćena majci, ali se Jundžu žalio protiv te odluke. Dva meseca kasnije žalba je odbijena, ali je on u međuvremenu decu preko Sirije odveo u Iran i otad im se gubi svaki trag.

"Sa decom sam se čula samo preko telefona. Dozvoljeno mi je da odem da ih vidim. Plakala su i molila me da ih vratim u Srbiju, ako treba i u koferu. I tada je moj bivši suprug bio nasilan prema meni. Pokušao je da me udari pred policijom i zapretio da decu nikada neću videti", ispričala je Slavica.

Nakon puča u Turskoj Ejup je deca su tajno nazvala majku i rekli joj da otac hoće da ih odvede u Siriju.

Preko Sirije decu je odveo u Iran.

Supruga rođenog brata njenog bivžeg muža u međuvremenu je Slavici javila strašnu vest da Ejup namerava da ćerku Ajšu na silu uda u Iranu. Zauzvrat bi dobio veliki novac i papire pomoću kojih bi ostao da živi u ovoj zemlji.

"Moja jetrva iz Turske me je sva usplahirena pozvala jednog dana i rekla mi da Ejup prodaje našu ćerku Ajšu. Navodno, dogovorio se sa nekim Irancima da im da Ajšu za velike pare i dokumenta. U toj zemlji su device bele puti strahovito na ceni. Užsno mi je ovo što pričam, ali moja Ajša je izuzetno lepa i atraktivna, iako ima 12 godina. Visoka je skoro kao ja, a već ima i grudi. Ne znam kako da je spasem da ne završi tamo u nekom haremu. Ipak je ona samo dete. Ne znam šta se dešava, pošto je brat mog bivšeg supruga pretukao svoju ženu nakon što mi je otkrila Ejupove namere", rekla je Slavica.

 

 

Expand player
Pogledajte više