Alo! saznaje: Lekar se krije u Beogradu, čuva ga policija!

S. Pajić | vesti 2016-10-12 11:07:07 2016-10-12 11:07:07

Ortoped dr Dobrivoje Bojanić, koga mnogi optužuju da je odgovoran za smrt dečaka koji je preminuo posle preloma ruke, nalazi se u Beogradu! On navodno ima i policijsku zaštitu.

Profimedia

Prema tvrdnjama njegovih poznanika, od tada se nalazi u Beogradu, ali niko ne zna gde.

Uprava Opšte bolnice, gde je dr Bojanić do pre nekoliko meseci bio i načelnik odeljenja ortopedije, potvrdila je da on od 10. oktobra koristi godišnji odmor i da se na poslu neće pojavljivati narednih sedam dana.

– Doktor je poslednji put bio na poslu u ponedeljak i tada je dao pisanu izjavu zdravstvenom inspektoru. Posle toga smo sa odeljenja ortopedije dobili saopštenje da je uzeo slobodne dane i da nekoliko dana neće raditi – kažu u Opštoj bolnici čija direktorka je sa svojim saradnicima u utorak predveče išla do porodice Nikodinović da joj izjavi saučešće.

Kako je potvrđeno iz bolnice imali su korektan razgovor sa dečakovim ocem Milanom i nije bilo nikakvih problema. U selu Korenita, gde doktor ima porodičnu kuću, komšije su ga poslednji put videle u nedelju, ali niko nije želeo da komentariše slučaj u koji je umešan kao profesionalac. Od njegovog prijatelja smo saznali da je pre dva dana razgovarao sa Bojanićevom suprugom, koja mu je samo rekla da je on otišao u Beograd, ali ne i gde se nalazi. –

Tog čoveka poznajem godinama i ne mogu da verujem da je napravio ovakvu grešku. Znam ga kao dobrog lekara, mnogima je pomogao, ali ovo sada je neopisiva tragedija – kazao je prijatelj koji nije želeo da mu se pominje ime u medijima.

Prema nezvaničnim informacijama, doktoru Bojaniću je od ponedeljka pružena i policijska zaštita, ali ni to niko od nadležnih nije potvrdio.

Expand player
Pogledajte više