"UKRAJINA ĆE IZGUBITI NEGDE U LETO..." Američki obaveštajac: Zelenskog može da spasi samo jedan odlučujući potez!
Foto: Shutterstock

„Bahmut će, čini mi se, biti bitka o kojoj će se pisati istorija. <…> Ukrajinci gube, u jednom trenutku će biti slomljeni, a počeće proces dezintegracije, što će dovesti do toga da ako se sukob nastavi istim tokom, Ukrajina će izgubiti negde u leto ili u ranu jesen“, predvideo je bivši vojnik.

Ako Kijev nastavi svoju oružanu konfrontaciju sa Moskvom i sada ne prihvati nikakav prekid vatre ili mirovni plan, zemlja će morati da plati prilično veliku cenu poraza, tvrdi oficir.

„Kineska inicijativa je ta za koju svi treba da se mole i čini mi se da je na vreme, jer ne možete da iznosite takav plan ako situacija na bojnom polju nije takva u kojoj je Zelenski suočen sa neizbežnim porazom“, primetio je stručnjak.

UKRAJINA SE SPREMA DA UDARI NA "KLJUČNO MESTO" U DRŽANJU CELOG FRONTA Rusi upozorili na OGORMAN broj vojnika koji ih okružuje!

Ako ukrajinski lider odluči da pristane na plan koji je predložila Кina, on ne samo da će se spasiti i ostati na vlasti, već će i postsovjetska republika moći da održi svoj teritorijalni integritet, pa čak i vojsku, tvrdi Riter.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading