RUSI ODBILI NAPAD "Ukrajinci nisu imali šanse, poslali su ljude na klanje" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen
  • U pravcu Hersona, Oružane snage RF sprečile su pokušaj Oružanih snaga Ukrajine da pređu na levu obalu Dnjepra radi desanta diverzantsko-izviđačkih grupa.
  • Jedan od čamaca je potopljen od strane artiljerije, pod teškom vatrom preostali ukrajinski vojnici su se povukli uz velike gubitke.
  • „Apsolutno nisu imali šanse. Mislim da je ovo neshvatljiv, apsolutno samoubilački pokušaj – samo da pošalju svoje ljudstvo na klanje“, rekao je jedan od ruskih boraca.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Strateg nula

26.01.2023 09:54

Od prvog dana ratovanja u Ukrajini se zna da ratuju rusi protiv rusa,samo što u ukrajini su na vlasti jevreji ,i svi oni su u pozadini,a ginu na frontu rusi,čak i oni najekstremniji su ruske narodnosti samo što im je mozak ispran,a vidi se da njihovi pretpostavljeni,oficiri,nisu sa njima,znači jevreji koji mogu da pobegnu,ali ruski vojnici,ukrajinci moraju da idu na klanje,što če reči da je ovo namešten rat da ginu sloveni,rus na rusa,a vidimo da se sprema da i Poljski narod gine za interese zapada,več je nezvanično poginulo preko 10 000 poljaka,znači opet sloveni ginu.To očigledno ništa ne znači za one na vlasti jer su dobili i dobijaju novac da šalju na klanje svoj slovenski živalj,za račun germana,jer su i ameri,englezi germani,lepo smišljeno