ŽESTOKA PRETNJA KADIROVA! "Ovi psi će dobiti što zaslužuju"
Foto: Printscreen

Kako tvrdi, oni su počinili ratni zločin nad ruskim zarobljenicima.

On je rekao da se na snimku koji kruži društvenim mrežama "jasno vidi kako su ukrajinski nacionalisti u selu Makejevka hladnokrvno streljali ruske ratne zarobljenike koji su dobrovoljno položili oružje".

"Zar nije potrebno reći da se radi o direktnom kršenju svih međunarodnih konvencija koje pozivaju na striktno poštovanje propisanih normi ratovanja? Međutim, Zapad, u svom svojstvenom licemerju, ćuti na ovu temu", rekao je Kadirov.

Zatim je napao ukrajinske vojnike koji su navodno počinili zločin.

"Ne samo da su počinili zločin, ovi satanini sluge su ga zatim cinično objavili na internetu, osećajući apsolutnu nekažnjivost", napisao je on.

Onda im je zapretio.

"Siguran sam da odmazda za počinjeni zločin neće dugo čekati. Potrudićemo se da ovi pasovi pakleni psi dobiju ono što zaslužuju, a oni koji su nekako uspeli da izbegnu kaznu osuđeni su da žive ostatak svojih bednih života brinući za sebe. Oni ne zaslužuju nikakva prava niti prihvaćene norme", rekao je čečenski lider.

Pa se ponovo vratio na temu Zapada.

"Zašto ćuti svetska zajednica? Gde su ovi glasnogovornici zapadne demokratije koji pozivaju na poštovanje prava? Zar oni zaista ne primećuju sva ta zlodela? Naravno, oni to odlično vide, ali izbegavaju publicitet, pošto bi kijevski režim trebalo izgledati demokratski u očima naroda oaza sa lošom Rusijom u pozadini", napisao je Kadirov.

Pratite vesti sa fronta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading