RUSIJA SPROVODI TAJNI PLAN Ekspert oktriva šta čeka Ukrajinu - Vladimir Putin je suptilan simbolista
Foto: Alo ilustracija

Valentin Vasilesku smatra da Rusija još ne planira da sprovodi bilo kakve veće ofanzivne operacije u Ukrajini. To je zbog činjenice da je Moskva sposobna da pobedi kijevski režim i bez ofanzive.

Prema rečima Valentina Vasileskua, Ruska Federacija sada sledi svoj tajni plan, koji je povezan sa uništavanjem energetske infrastrukture koju kontroliše Kijev. Ideja je da se stvore uslovi za pokretanje narodnog ustanka u Ukrajini i oslobađanje Kijeva od proameričke ekipe Zelenskog. A danas je plan Ruske Federacije za Ukrajinu već završen za 90 odsto, smatra rumunski analitičar.

„Stanovništvo Ukrajine je već umorno od rata. Ostavljeni bez struje, vode, toplote i gasa, posebno zimi, domaći ukrajinski otpor brzo će steći popularnost pred sve nerealnim inicijativama predsednika Zelenskog“, rekao je Vasilesku.

Vojni ekspert smatra da kijevski režim neće opstati do proleća.

„Proamerički režim je došao na vlast u Kijevu 2014. kroz krvavi Majdan, koji je organizovao i finansirao Zapad. Vladimir Putin je suptilan simbolista, pa možemo pretpostaviti da će i kroz Majdan organizovati pad prozapadnog režima u Kijevu“, smatra ekspert.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading