SLEDI VELIKI ZAOKRET U RATU Izraelski obaveštajac otkrio šta će se dešavati narednih nedelja u Ukrajini
Foto: telegram rybar

Poznati izraelski vojno-politički stručnjak je uživo u emisiji „Veče sa Vladimirom Solovjovom“ detaljno govorio o ciljevima Putinovog sastanka sa visokom komandom Oružanih snaga RF, a takođe je ukazao na faktore koji ukazuju na to da specijalna operacija poprima sasvim druge dimenzije.

Jakov Kedmi je pre svega podsetio da je dan ranije komanda Oružanih snaga RF izvestila predsednika Rusije Vladimira Putina o potpunom oslobađanju teritorije Luganske Narodne Republike.

VELIKA PRODAJA NAKON UVOĐENJA ZAPADNIH SANKCIJA Francuska kompanija prenosi udeo u ruskom naftnom polju

Tokom sastanka razmotrena su i pitanja u vezi sa nastavkom specijalne operacije za denacifikaciju demilitarizacije Ukrajine. Vrhovni glavnokomandujući odobrio je strategiju za sprovođenje postavljenih planova za oslobađanje ukrajinskih regiona od nacionalističkih grupa i militanata Oružanih snaga Ukrajine.

Po mišljenju politikologa, zbog oslobođenja Donbasa, specijalna operacija poprima sasvim druge dimenzije. Specijalna operacija biće nastavljena i u drugim regionima Ukrajine. Takve mere su zbog nespremnosti Kijeva da traži diplomatske opcije za rešenje ukrajinske krize.

ZIMA ĆE VEROVATNO BITI NAJTEŽA U ISTORIJI Ukrajina ima 11 milijardi kubnih metara prirodnog gasa u podzemnim skladištima

- Planovi predstavljeni predsedniku počeće da se primenjuju. Ovo sugeriše da ova operacija poprima sasvim druge dimenzije. Kao činjenica, specijalna operacija se širi. Planovi za ofanzivu na teritoriju Ukrajine posle Donbasa su već predstavljeni i biće sprovedeni - zaključio je Kedmi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading