DO ,,JUČE" JE UZDISAO ZA KIM, ALI GA NIJE HTELA Sada mu je dobra i druga Kardašijanka, evo kako joj muzičar izjavljuje ljubav 10:45
NJIH STVARNO NIMALO NIJE SRAMOTA Kortni Kardašijan čestitala mužu 49. rođendan, ovakvu sliku nismo očekivali 17:32
OTVORILA JE NOVČANIK Kortni Kardašijan čestitala 1. rođendan sinu, proslava nije za obične smrtnike, pogledajte ovo ludilo 11:45
MAMA, TI ME BLAMIRAŠ Sin Kortni Kardašijan pobesneo kada je video šta radi, a i vama će se odmah okrenuti želudac 15:03
JEDAN OD NAJSTARIJIH OČEVA DANAŠNJICE Muž Kortni Kardašijan otkrio kako je biti tata na pragu šeste decenije, iskustvo je neverovatno 12:55
POLUDELA NAČISTO Kortni Kardašijan šokirala rođenu sestru bizarnim poklonom za muža, jezivije ne postoji! 15:50
U SPAVAĆICI SA OTVORENIM DEKOLTEOM Ovako je izgledala Kortni Kardašijan na sopstvenom venčanju, usijala mreže i nakon 2 godine braka! 15:40
KAKO GA NIJE SRAMOTA? Kortni Kardašijan pojeo blam kada je videla sebe u ovoj pozi, njen muž je prevršio svaku meru 18:50
OVDE JE NASTAO MALI NASLEDNIK Kortni Kardašijan se osvrnula na Dan zaljubljenih 2023. godine, plod njihove ljubavi začet na luksuznoj lokaciji 17:32
IMA LI GADNIJE? Kortni Kardašijan i slavni bubnjar ponovo skreću pažnju i to na sred crvenog tepiha, nisu im smetala ni svetla, ni kamere! 12:11
NEĆETE VEROVATI KAKO SE ZOVE BEBA OD KORTNI KARDAŠIJAN Budući otac konačno otkrio ime svog naslednika, a poznat je i termin! 13:45
Alo.rs/D. I. VERILA SE KARDAŠIJANKA Hiljade crvenih ruža i sveće na plaži, a prsten ogroman! 09:17 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 0