TRUDNA PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI Organizovano bajkovito venčanje, blistala u venčanicama (VIDEO) 11:15 Vip 0
TAJNO VENČANJE JELENE GOLUBOVIĆ! Rijaliti veteranka ispunila želju suprugu, organizovala intimnu ceremoniju daleko od javnosti 15:25 Vip 0
NAŠA PEVAČICA 40 GODINA BILA SAMA Sada priznala da se udala: "Još se navikavamo jedno na drugo" 08:30 Vip 0
UDALA SE JELENA GOLUBOVIĆ! Sve organizovano u strogoj tajnosti, mladoženja nije iz Srbije 14:20 Vip 2
UDALA SE ALEKSANDRA BURSAĆ! Pevačica blista u venčanici, a od mladoženjinog izgleda zastaje dah! 18:27 Vip 0
UDALA SE ZADRUGARKA ZA CECINOG BIVŠEG Isplivala slika sa tajnog venčanja, u manastiru se zakleli na večnu ljubav 14:00 Vip 0
KO JE MUŽ TEODORE BJELICE? Glumica vešto krila vezu sa njim, sada se saznalo sve o njemu! 08:00 Vip 0
UDALA SE TEODORA BJELICA! Mladoženju krila od svih, pojavile se i fotografije sa venčanja! 07:30 Vip 0
Alo/A.M. UDALA SE BIVŠA ZADRUGARKA Trudna mlada zablistala u kristalnoj venčanici na intimnoj ceremoniji, pa otkrila pol bebe (FOTO) 11:18 Vip 0
Alo/N.S. SADA SAM MEDENA Marija Egelja promenila svoje prezime, a sada su isplivali novi detalji, evo čime se bavi njen suprug (FOTO) 18:08 Vip 0
najžena.rs ĆERKA MIRJANE BOBIĆ MOJSILOVIĆ JE RANO OSTALA BEZ OCA: Mila nije sledila majčin put, a ovo je Ivan, čovek za koga se danas udala 19:42
Alo/N.S. UDALA SE BIVŠA DEVOJKA LUKE JOVIĆA Anđela Manitašević danas se venčala sa fudbalerom Nemanjom Brankovićem (FOTO) 17:00 Vip 1
Alo/N.S: UDALA SE TANJA SAVIĆ? Pevačica je šokirala javnost, pogledajte kako izgleda u venčanici (FOTO) 19:44 Vip 1
najžena.rs UDALA SE MARINA ĆOSIĆ: Glumica je obukla veoma smelu venčanici koja obara s nogu, prve asocijacije su strast i se*sepil 21:46
Informer/Alo/K.G. MILJANA POTVRDILA DA SE UDALA! Rijaliti učesnica se oglasila i otkrila da se povlači, pa šokirala sve! 22:33 Vip 5
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42