DŽASTIN BIBER SE PROLEPŠAO Mesecima je bio zapušten, a sada je opasan frajer, ali njegova žena je još lepša 18:32
APSOLUTNI MODNI PROMAŠAJ Rekli su mu da ne izlazi u javnost u ovom izdanju, ali glumac nije hteo da posluša 15:09
MAJKE ODEĆU DAJU ĆERKAMA, A ONA SINU Džulija Roberts otkrila koji autfit je pozajmila detetu, ljudi su ostali bez teksta! 18:02
EMA JE NEVALJALA! Svi misle da je glumica fina, a ona šeta u providnoj haljini i to bez pardona 20:35
IDEALNO ZA JESEN — JEDNOSTAVNO, A EFEKTNO, SRPKINJAMA ĆE SE DOPASTI Pevačica želela jedostavnost, ali ova kombinacija ipak izdominirala 17:57
NEKO TOLIKO NE ZARADI NI ZA GODINU DANA! Ćerka Harisa Džinovića francuskom rivijerom prošetala autfit vredan nekoliko hiljada evra! 16:20 Vip 0
OBLINE U PRVOM PLANU Pevačica se utegla u legendarnu haljinu, jedva diše, a dečko je gleda sa vatrom u očima 17:32
NIKAD VRELIJA Rijaliti zvezda se utegla u kožni komplet, pa pokazala bujni dekolte, muškarcima ispale oči kad su videli 21:35
DOBITNA PROLEĆNA KOMBINACIJA Majica i farmerke su perfektni, a mantil će vas apsolutno raspametiti, savršeniji ne postoji 13:34
KOMPLET ZA SVE ŽENE Ne morate više da razmišljate šta da obučete, ova kombinacija je proverena, boja će vas raspametiti 21:35
ONA OPET ŠETA U DONJEM VEŠU Glumica i dalje ne odustaje od provokativnog stila, a ovi detalji će vas šokirati 14:10
NAJLEPŠA KOMBINACIJA ZA SEZONU PROSLAVA Điđi Hadid iskombinovala fenomenalan džemper i prsluk, a tek kada vidite njenu suknju! 11:23
BAŠ I NIJE MORALA Komičarka dala grudi na izvolite u provokativnom autfitu, sve izgleda normalno, dok ne spustite pogled 22:05
NIJE KRILA BUJNI DEKOLTE Hajdi Klum izašla napolje u providnom donjem vešu, eksplicitnije od ovoga ne postoji 17:03
NE DIRAJTE KAJLI DŽENER, MOŽE DA VAS UBODE Zvezda iznenadila pojavom na dodeli nagrada, ova haljina nije za svaki dan 18:05
SELENA GOMEZ IZGLEDA KAO BOGINJA Očarala u jednostavnom autfitu koji vole sve žene u Srbiji, podsetila na bivšu prvu damu 14:29
DUA LIPA OKIĆENA KAO NOVOGODIŠNJA JELKA Zablistala u autfitu koji je proslavila Madona, svi su zumirali u njen dekolte 18:02
HALJINA NA JEDNO RAME, KOŽA & MAKSI HALJINA, MA SVE JOJ ODLIČNO STOJE 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena 14:18
JEDVA SMO JE PREPOZNALI Lejdi Gaga se transformisala kao nikada do sad, vatrena boja kose šokirala javnost 13:35
ŽENA NE ZNA DA LI JE LETO ILI ZIMA Autfit Bele Hadid je da se prekrstis, obukla 2 jakne, a ispod njih skoro ništa! 19:00
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06