POZNATOG VODITELJA ODNELI U BOLNICU U POSLEDNJI ČAS Trpeo nesnosne bolove dve godine, pa hitno operisan 20:50 Vip 0
PENTRALA SE PO KUHINJI, PA PRSLA KIČMA... Mirjana sada mora da nosi mider 3 meseca, a sve zbog najobičnije gluposti 10:15
VODITELJKA MORALA NA OPERACIJU KIČME! Progovorila o borbi sa bolešću: "Moraš trpeti bol celog života" 10:30 Vip 0
LEĐA PATE Nije ni čudo što vas bole, ako stalno radite ove stvari, a evo kada stanje može da se pogorša 19:02
ZA BEBE I ODRASLE Ova vežba majstorski rešava ukočenost uz minimalan napor, bolovi nestaju za čas 09:33
SA LEĐIMA NEMA ŠALE Ako osetite ovih 5 vrsta bolova, ne ignorišite ih, već se odmah obratite lekaru 19:00
KAKO PSIHA UTIČE NA BOLOVE U KIČMI Tajna povezanosti između mentalnog i fizičkog zdravlja 21:00 Razonoda 0
KRIVA KIČMA MUČI NAŠE ĐAKE! Od ove godine preventivni pregledi i za najmlađe zbog lošeg zdravstvenog stanja 10:42 Vesti 0
NIŠLIJA PAO SA VISINE OD 4 METRA I SLOMIO KIČMU Lekari otkrili detalje stravične povrede 11:05 Hronika 0
NAPRAVIO MI JE PAKAO OD ŽIVOTA I NIKADA SE NIJE POKAJAO Soraja se nudila da Divni DNK plati operaciju, pa nestala 22:20 Vip 0
NE UMEJU NI LOPTU DA UHVATE Deca su nam postala ekstremno smotana, penjanje na drvo je postala misaona imenica 11:18 Vesti 1
LAKTOM MI JE PRITISNUO STOMAK I PUKLA SU MI TRI PRŠLJENA Glumica prošla kroz pakao tokom porođaja: Trpela sam neverovatne bolove 21:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26