Koje je najisplativije zanimanje u Srbiji, bez fakulteta – upitao je za savet, i dobio sjajne odgovore 11:13
PREŠIŠALI I PROGRAMERE! Ovo zanimanje je bilo najtreženije u Srbiji u maju, a nikakva škola nije potrebna! 10:53 BIZ 0
MAJKU JOJ ZNAMO, A OCA SANINA... Otkriveni detalji o tati Džejle Ramović, evo kako izgleda i čime se bavi (FOTO) 20:00 Vip 0
TOKOM ODRASTANJA NIJE ŽELELA DA BUDE VODITELJKA! Evo šta je od škole završila Dušica Jakovljević 17:00 Vip 0
Ona ja najmlađa milijarderka na svetu: Svrgnula pop zvezdu sa trona, a evo čime se bavi (VIDEO) 21:00 BIZ 0
ŽENA ACA PEJOVIĆA JEDVA PREŽIVELA Rodila mu je troje dece, a malo ko zna čime se zapravo bavI! 09:47 Vip 0
O LEPOTI NJENE MAJKE EDITE SE PRIČA, A OTAC SE KRIJE OD MEDIJA! Evo kako izgleda tata Džejle Ramović i čime se bavio 18:15 Vip 0
NIJE TEŠKO POGODITI KOJE Najnovije predviđanje – ovo će biti najtraženije zanimanje u Evropskoj uniji 11:25
KUVARU 300.000, BUREK MAJSTORU 180.000 DINARA Radnici fale, a evo ko može da zaradi i 10.000 evra mesečno 14:16
OTKRIVENO ČIME SE BAVILA ANA NIKOLIĆ Otac joj zabranio jednu stvar, pala na upisu, pa samu sebe kaznila izborom posla 06:30 Vip 0
OTKRIVENO ČIME SE BAVIO JOVAN MEMEDOVIĆ Završio težak fakultet, pa bio na birou za nezaposlene 06:30 Vip 0
VODITELJKA RODILA DETE RIJALITI UČESNIKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Odluka joj promenila život iz korena, evo i šta se desilo 06:30 Vip 0
SAZNALO SE ČIME SE ZAPRAVO BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije razvezale jezik i otkrile istinu 21:00 Vip 0
OTKRIVENO PRAVO ZANIMANJE DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG! Saznalo se da Anica nema diplomu, sada je sve jasno! 16:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0