MUŽ JE POKUPIO SVE PARE IZ KUĆE I OSTAVIO ME SAMU SA BEBOM Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa 14:56
SVEKRVA ZAKUKALA NA SAV GLAS: “Snaja mi je uništila sina, radi sve ženske poslove, moram da ga spasim!“ 18:26
SIN I SNAJA SU MI SLOMILI SRCE Stalno čuvam unuke, a oni se nisu setili ni da mi čestitaju rođendan! 20:57
ZA SINA I SNAJU SAM SPREMILA RUČAK I DVE VRSTE KOLAČA Pare sam pozajmila, crkla od posla, a snaja me ponizila! 20:23
MUŽ JE GODINAMA ZLOSTAVLJAO, A ONDA JE SVE ISPLIVALO Svekar i svekrva pozvali je u šetnju i nastala prava drama 13:26
TRAŽILA OD MUŽA DA POŠALJE MAJKU U STARAČKI DOM Rekao joj je da hoće, a onda je uradio nešto zbog čega će se svi rasplakati 10:33
"RECI MUŽU DA UĆUTKA SVOJU MAJKU" "Pobesnela sam kad mi je svekrva rekla kako da hranim šestomesečnu bebu“ 11:31
JELENA SVEKRVI IZGLANCALA KUĆU OD PODA DO PLAFONA Jedni je dižu u nebesa, drugi je pljuju bez milosti, šta vi kažete 16:11
NAUČILA SAM UNUKU DA RAZVIJA PITU I MUZE KOZE Snaja me napala da sam poseljačila dete, a evo šta je moj sin uradio! 14:31
POZAJMILA SAM PARE DA SPREMIM RUČAK ZA SINA I SNAJU Nisam ih dugo videla, a snaja me uvredila čim je ušla 14:26
IZBACILA SAM SVEKRVU IZ KUĆE BEZ RAZMIŠLJANJA! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300! 13:43
SVEKRVA MI GUNĐA DA HODAM OKOLO RAZGOLIĆENA Kad mi se smučilo da je slušam, ovako sam joj zapušila usta! 16:28
„MENI NI MAJKA NE GOVORI TAKVE STVARI“ Svekrva poslala bivšoj snaji čestitku za 8. mart, žene zaprepašćene njenim rečima 12:39
„IZBACILA SAM JE IZ KUĆE!“ Svekrva je dolazila u goste, pa je snaja spremila njeno omiljeno jelo i kolače, a ona je odmah uvredila 20:22
SVEKRVA PRIPREMILA ČESNICU, ALI NOVČIĆ NIKO NIJE PRONAŠAO "U Kini ne postoji ovo što radite u Srbiji, verovatno ćemo se svađati" 12:40
"KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE" Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala 14:51
REKLA SAM SNAJI DA MI NE DOVODI UNUKE NA PROSLAVU MOJE GODIŠNJICE BRAKA Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života 17:31
ŠTA MI DOVEDE U KUĆU Snimak sa svadbe postao košmar svake žene! Mlada i svekrva postale viralni hit na Balkanu 11:17 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26