VOZILA ''ZAROBLJENA'' NA GRANICI! Stvorile se kilometarske kolone, čekaju i do 8 SATI na izlazu iz Srbije 10:09 Vesti 0
ZA ULAZAK U EU ČEKA SE I DO 10 SATI! Opšti haos na granicama zbog EES sistema, evo ŠTA je rešenje 18:34 Vesti 0
ŠTA ĆE SE DESITI AKO DOĐE DO ZASTOJA? Zbog novog sistema očekuju se velike GUŽVE na granicama 16:22 Vesti 0
GUŽVA NA GRANICAMA, VOZAČI ČEKAJU DA UĐU U SRBIJU! Evo gde je najkritičnija situacija, teretnjaci gore prošli 19:13 Vesti 0
MOKRI KOLOVOZI OTEŽAVAJU VOŽNJU! Velike oscilacije temperature utiču na pojavu ODRONA na putevima 08:13 Vesti 0
KOLAPS NA SRPSKIM GRANICAMA PRED PRAZNIKE! Pojedina vozila čekaju u kolonama i do 6 sati! 07:26 Vesti 0
GUŽVA NA GRANIČNOM PRELAZU BATROVCI! Vozila čekaju 5 sati na izlazu, na Kelebiji i Šidu tri sata 09:57 Vesti 0
OD RANOG JUTRA GUŽVANJAC NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Na Batrovcima pakao, a tek na OVOJ granici! 07:30 Vesti 0
NA OVOM GRANIČNOM PRELAZU VOZILA STOJE KAO UKOPANA, 120 MINUTA NEMA MRDANJA! Vozači, istrenirajte čelične živce! 09:22 Vesti 0
DVA SATA PAKLA, SRPSKI VOZAČI NA GRANICAMA ČEKAJU U KOLONAMA! Evo kakvo je realno stanje na graničnim prelazima! 10:15 Vesti 0
OVIM DATUMIMA IZBEGAVAJTE PRELAZAK GRANICE, NAČEKAĆETE SE! Tada se kolonama vozila ne nazire kraj! 15:19 Vesti 0
PRE NEGO ŠTO SE UPUTITE KA GRANICI, OVO MORATE DA ZNATE! Teretnjaci na Batrovcima čekaju osam sati, evo kakav je slučaj sa putničkim vozilima! 09:13 Vesti 0
Alo/Rts KOLONE VOZILA ČEKAJU SATIMA Evo do kada će trajati gužve na graničnim prelazima 10:21 Vesti 0
RTS/Alo.rs PAKAO NA SRPSKIM PUTEVIMA I GRANICAMA Krenuo prvi veliki turistički talas! Na ovim graničnim prelazima se najduže čeka 10:50 Vesti 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SUDBINA BAKA SOKE RASPLAKALA SRBIJU! "Kako da preživim ovu zimu?“ – a danas čeka praznike sa osmehom (VIDEO) 23:09 Vesti 0