PASTORKI SLAO NEPRIKLADNE PORUKE Maloletnica prijavila očuha jer ju je u više navrata poljubio 10:42 Hronika 0
UČENICIMA IZ JAGODINSKE GIMNAZIJE KOJI SU SNIMALI ODNOS SA DRUGARICOM PRETI TRI GODINE ROBIJE Iako su maloletni krivično će odgovarati 11:56 Hronika 0
NAPASTVOVALA UČENICU (10) U TOALETU, SKINULA JE DONJI VEŠ! Onda je usledio HOROR - skandal u Pančevu! 14:02 Hronika 1
OBENOVAC SE JOŠ SEĆA MONSTRUMA IZ STUBLINA Četvorica manijaka našla kobilu, pa uhvatili dečaka ometenog u razvoju! Horor! 15:06 Hronika 0
SPOPADAO DALEKO MLAĐU KOLEGINICU D. Š. (60) iz Opštine Kolašin uhapšen, na poslu uznemiravao devojku (22) 11:21 Hronika 0
Alo/N.D. ŽRTVA SAM SILOVANJA I INCESTA Ešli Džad progovorila o traumatičnom detinjstvu i zlostavljanju 11:10 Vip 0
N. G. VIŠI JAVNI TUŽILAC NENAD STEFANOVIĆ PORUČUJE Prijavite seksualno nasilje, nema nedodirljivih! 13:33 Hronika 0
Alo.rs BRUTALNO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE U NOVOM SADU! Deda i tata pokazivali svom detetu "dizalicu" i "rampu": Bockali je po licu i stomaku 15:13 Hronika 1
"TRETIRAO ME JE KAO PSA" Ženu sa cerebralnom paralizom više od pet godina je staratelj zlostavljao, a kada ga je prijavila doživela je šok! 13:17
OD NJE JE NAPRAVIO VREĆU ZA UDARANJE Dečko ju je tukao četiri sata, i to nije bio prvi put, a sada je progovorila o stravičnim batinama i povredama sa kojima se bori 21:57
ŠKOLE U JAPANU SE VODE STROGIM PRAVILIMA Nove zabrane su stupile na snagu, a reč je o jednoj frizuri za koju smatraju da će "se*sualno uzbuditi" dečake! 22:13
"IMALA SAM 21 GODINU I DESILO SE U MOJOJ KUĆI" Ćerka Vlade Divca progovorila o SE*SUALNOM uznemiravanju od strane poznatog bivšeg fudbalera 09:42
Novosti/Alo/I.S. OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE U KOVILJU Komentarisala prijavu za seksualno nasilje u toj obrazovnoj ustanovi 21:58 Hronika 0
JOŠ JEDNA JEZIVA ISPOVEST O NASILJU IZ MUZIČKE ŠKOLE U BEOGRADU "Sećam se tog straha, samo sam nastavila da sviram i molila Boga da se čas što pre završi" 09:56
Alo/Obozervatel/I.T. UŽAS U UKRAJINI Osuđen mladić koji je silovao sestru, njihova majka pokušala da prikrije zločin 09:53 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0