MATURANT SE UDAVIO U JEZERU, TRAGEDIJA U SUBOTICI! Prolaznici primetili telo koje pluta u vodi 12:55 Hronika 0
"TRAŽIMO MEĐUNARODNU ISTRAGU" Vučić o napadu Kurtijevih terorista na srpskog maturanta 12:11 Vesti 51
ŠEF EULEKSA: ŠOKIRAN SAM! Kurtijevi teroristi brutalno napali maturanta, Svečlja: Provocirao je sa tri prsta 07:48 Vesti 14
MATURANT TEŠKO POVREĐEN U LESKOVCU! Zbog pena partija ima krvarenje u mozgu, evo kako je došlo do nesreće 16:08 Hronika 0
Zaporožac o napadu na srpskog maturanta: "Stezali su ga za vrat, gurali i omalovažavali, samo zato što je Srbin - i to na svom pragu" 15:00 Vesti 0
HOROR U KOSOVSKOJ MITROVICI! Kurtijeva policija napala maturanta, ceo krvav, hvataju ga za vrat! (VIDEO) 14:39 Vesti 6
DETE, IDI UČI! Maturanti ''Mokranjca'' na ulicama: Učenik pokušao da objasni zašto nije u klupi, pa se sam ukopao! (VIDEO) 13:27 Vesti 71
M. J. M. KRALJICA MATURE Srednjoškolac održao lekciju iz porodične ljubavi: Medo poveo baku Merimu na maturu! 07:00 Vesti 0
M. J. DAVILI DRUGOVE, PA IH GOLE SNIMALI! Maturant terao učenike prvog razreda da skinu donji veš i idu kroz školu! 07:00 >> 07:26 Vesti 2
MAJKA BOLESNOG DEČAKA SE POHVALILA KAKO JOJ SIN SPREMAN ZA MATURU Jedan jadan i užasan komentar upućem Veljku je razbesneo Srbiju! 10:12
Kurir UMESTO DA PROSLAVLJAMO MATURU MI TE SAHRANJUJEMO Vapaj porodice mladića (18) uz Novog Pazara koji je izvršio samoubistvo 08:27 Hronika 0
Tanjug/Alo/A.N. SILOVANE NA EKSKURZIJI U HRVATSKOJ?! Maturant tvrdi da su njegove drugarice zlostavljane, sve više se žrtava javlja 16:31 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0