OKUPLJAJU SE VODEĆI STUČNJACI IZ OBLASTI BIOTEHNOLOGIJE I VEŠTAČKE INTELIGENCIJE Beograd domaćin četvrtog Međunarodnog AI_4_LIFE: Biotech Future Foruma 12:54 BIZ 0
Jovanović u Lionu predstavio rezultate Srbije u oblasti infomacione bezbednosti i veštačke inteligencije 14:55 BIZ 0
Nova elektronska usluga za osobe sa invaliditetom: povraćaj PDV-a pri uvozu vozila dostupan na Portalu eUprava 15:08 Vesti 0
Jovanović na konferenciji „Energetski efikasni pametni gradovi” otkrio planove za Kragujevac 13:00 Vesti 0
DEMANTOVANE LAŽNE VESTI O NAVODNOM OBJAVLJIVANJU LIČNIH PODATAKA GRAĐANA SRBIJE Oglasila se Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu 11:55 Vesti 0
Povezivanjem aplikacije OTP banke i eUprave omogućena dostupnost svih elektronskih usluga javne uprave bez odlaska na šaltere 12:41 Vesti 0
Alo/I.S. SIGURNIM KORAKOM U BUDUĆNOST Kompanija G42 Cloud i Vlada Republike Srbije potpisali Memorandum o razumevanju (FOTO) 19:46 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09