DRAKULA PRIZNAO DA JE DIGAO U VAZDUH PORŠE LAZARA VUKIĆEVIĆA Bio je ljut zbog njegove bahate vožnje 18:15 Hronika 0
"ZNAO SAM DA MOG LAKIJA HOĆE DA UBIJU" Vukićević ispričao kako je spasio sina 3 puta: "Kada sam video Belivuka zgrozio sam se" 22:44 Hronika 0
Alo! VUČIĆ O PAKLENOM PLANU BELIVUKOVE BANDE Mom sinu hteli da nameste ubistvo čoveka koga su oni likvidirali (VIDEO) 18:05 Vesti 193
Alo.rs NASTAVLJENO SUĐENJE ZA POKUŠAJ UBISTVA VELJINE ŽRTVE Marko Drakula odbio da iznese odbranu! 13:01 Hronika 0
Objektiv/Alo/E.N. SVE JE POČELO KAD MU JE RAZNET "PORŠE" Veljini koljači dobili posebne instrukcije za mučenje Vukićevića 09:43 Hronika 0
Blic/Alo.rs/I.T. VELJA NEVOLJA MASKIRAN ISTRČAO IZ KUKURUZA Zločini planirani do savršenstva, Belivuk smišljao filmske scenarije! 10:04 Hronika 0
Blic; Alo; "HOĆEŠ DA ISPITAŠ VEPRA, ALI SVE BRATE!" Objavljena prepiska kojom je Lazar namamljen u kuću u Ritopeku! 12:25 Hronika 0
Alo; "VOZI GA DA MUČI VEPRA" Plan "B" Veljine grupe! Jedan je posumnjao i izbegao horor u Ritopeku - evo kako je završio! 00:12 Hronika 0
Mondo/Alo.rs/I.T. KO JE LAZAR ČIJE SE UBISTVO SMIŠLJALO NA SNIMCIMA Velju nazivao konobarom, pa mu odsekli jezik pre ubistva 11:41 Hronika 0
Alo; "I TO SU SAGOVORNICI KRIKA!" Veljini koljači tepaju mu "Laza, Laza, on nije drukara", pa ga odvedu u kasapnicu na klanje! 22:19 Vesti 3
Blic/Alo.rs "IDEM DA OVERIM DEBELOG!" Lazar Vukićević krenuo da ubije Velju Nevolju, a onda je uhvaćen, mučili su ga i sekli do smrti, a onda stavili u mašinu za mlevenje mesa 21:38 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09