ISPLATILO SE BIZARNO PONAŠANJE Voditeljka (50) osvojila Emi nagradu, njenu emisiju prati cela Srbija 11:00
DRU BARIMOR OTKRILA KO JOJ JE NAJDRAŽI KOLEGA "To nije samo seksualna hemija - mi se divimo jedno drugom" 20:20 Razonoda 0
"KAO DA SAM UPAO U SRED LJUBAVNE SCENE" Glumici u emisiji popustile kočnice - publika je moli da se momentalno sabere! 15:59
ONA NE ZNA ŠTA JE STARENJE Dru Barimor objavila sliku bez šminke, izgleda kao devojčica, a evo da li je ,,išla pod nož" 20:30
SLIKA PRINCEZE DAJANE I SLAVNE GLUMICE Megan Markl nije mogla da dođe sebi od oduševljenja kad je videla, ovo nismo očekivali 16:47
BELU KOŠULJU MORATE IMATI U ORMARU Zahvalan model koji se bukvalno uklapa uz sve, ističe ženstvenost i sakriva nedostatke 18:05
OVA DEVOJČICA DANAS PUNI 50. GODINA Glumica se proslavila kao dete, ali Srbija je pamti i po ulozi u ,,Čarlijevim anđelima" 17:05
ON JE NJEN MAJSTOR ZA POLJUPCE Dru Barimor nije krila sa kim najviše voli da deli strast na ekranu, odgovor je žestoko razočarao žene 18:33
NA PRAGU ŠESTE DECENIJE Glumica jedva čeka da napuni 50, ono što brine sve žene u Srbiji je za nju besmislica, a evo i zašto 21:05
SA OVIM DŽEMPEROM NE MOŽETE DA POGREŠITE Najbolje greje tokom ciče zime, a dezen vraća uspomene iz prošlosti 14:45
KONAČNO DA JOJ NEKO POKAŽE Marta Stjuart odgurnula Dru Barimor jer je uradila nešto nedopustivo 12:59 Razonoda 0
"KAO DA ĆE SVAKE SEKUNDE DA NASKOČI NA NJU" Ljudi šokirani kako se slavna glumica ponaša u emisiji 14:25
MAJICA KOJU OBOŽAVAJU SVE ŽENE Dru Barimor pokazala kako nosi prelep model brenda Điđi Hadid, izazvala opšti haos na mrežama 16:20
IZGLEDA 20 GODINA MLAĐE Dru Barimor je rekreirala stil iz ,,Čarlijevih anđela", automatski se podmladila! 19:00
,,ŽAO MI JE ALI..." Dru Barimor ispričala skandal koji je doživela tokom snimanja svog prvog filma, seća se svega! 20:51
PREKINULA LANAC ALKOHOLIZMA Dru Barimor otkrila kako je uspela da se izbori sa teškom zavisnošću, sve je uradila zbog njih 20:00
,,DEČKO MI JE VAN GRADA" Dru Barimor konačno otkrila misteriju legendarne majice, nosila je na premijeri čuvenog filma iz 2003. 17:30
JEDVA SMO JE PREPOZNALI Dru Barimor nije bila ,,sva svoja" u emisiji, pogledajte u kog zgodnog glumca se maskirala 20:07
DA LI ZNATE KO JE OVA DEVOJČICA? Napunila je 49 godina, a postala je poznata nakon uloge u filmu koji je obeležio naše detinjstvo 15:00
"ŠTA JOJ SE DOGAĐA?" Glumica Dru Barimor zabrinula fanove najnovijim snimkom, svi se pitaju gde je ona 16:05
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09