KARLEUŠA DOBILA PRSTEN! Pevačica se odmah oglasila, pokazala zlatni detalj, a kada čujete o kojoj cifri je reč... (VIDEO) 20:25 Vip 0
VERILA SE ĆERKA BRUSA VILISA Izgovorila sudbonosno ,,da" poznatom muzičaru, ovakav verenički prsten još nismo videli 12:35
KEJT MIDLTON ŠOKIRALA SVET Skinula verenički prsten od princeze Dajane i stavila drugi, evo šta se krije iza skandaloznog poteza 21:02
KOSJERINA NOSI PRSTENJE U VREDNOSTI OD 5.000 EVRA! Voditeljka je za emisiju sa Đokovićem napravila presedan 15:20 Vip 0
KUPILA PRSTEN NA BUVLJAKU ZA 1.000 DINARA Zbog majke rešila da ga proda, u zlatari umalo nije pala u nesvet od šoka 13:16
ON NJOJ PRSTEN OD POLA MILIONA DOLARA, ONA NJEMU PREDBRAČNI UGOVOR Pevačica od verenika traži samo jedno 20:50 Vip 0
SKANDALOZNA ISPOVEST PRODAVAČICE U ZLATARI Došao da kupi prsten za ženu, ali kada je tražio još jedan, usledio je šok! (VIDEO) 09:30 Razonoda 0
VERILA SE EMA ROBERTS Podelila najlepšu vest na Instagramu, svi joj čestitaju, a verenički prsten je boli glava! 21:30
NAŠU PEVAČICU (22) ZAPROSIO AFROAMERIKANAC Ponosno pokazala prsten: Rodiću mu desetoro dece 21:20 Vip 3
IZGUBILA PRSTEN KAD JE OTIŠLA NA PLIVANJE 44 godine kasnije, ovaj čovek ga je pronašao, a onda je usledio POZIV 17:52 Vesti 0
MORAO POD NOŽ Muškarac sa Tajlanda stavio 11 prstenova na POLNI ORGAN, pa umalo STRADAO (FOTO) 10:20 Razonoda 0
JOVANA JEREMIĆ POKAZALA SKUPOCENI PRSTEN Dragan okitio voditeljku, ona otkrila tajnu odnosa sa muškarcima! 09:37 Vip 1
POSEBNO ZNAČENJE Eva Mendes dizajnirala prsten u čast ćerkice i jednog važnog grada, a cena je da se onesvestite 19:13
DOKTORKA SAVETUJE I DRUGE DA URADE ISTO Devojka protrljala zlatni prsten po čelu i saznala NEVEROVATNU ISTINU (VIDEO) 15:40 Razonoda 0
ZNATE DA SAM GA MALO NOSILA: Javnost ostala u šoku, pevačica prodaje verenički prsten na društvenim mrežama 12:35 Vip 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
U NEVERICI I UKRAJINCI I RUSI Mladi vojnik ostao sam, a onda je rešio da ide do kraja! "Deolovao je kao običan momak" 11:10 Vesti 0