DOŠLI KAO NA SAHRANU Majli Sajrus i dečko zavijeni u crno na premijeri, ali nisu tužni, jedan detalj je otkrio sve 17:30
U POKUŠAJU DA BUDE ROMANTIČAN MLADIĆ SAKRIO VERENIČKI PRSTEN U KOLAČ Usledio je dramatičan obrt - ovo uopšte nije očekivao 13:20 Razonoda 0
PRSTEN MI JE PAO NIZ LIFT Bila sam očajna tik pred venčanje, a onda je svekrva priskočila u pomoć, nije ga pronašla, nego... 12:33
SAMA IZABRALA VERENIČKI PRSTEN Pevačica milijarderka pokazala dečku šta želi, ali nije slutila da će na kraju dobiti ovo 16:19
GODINAMA ČUVALA PRSTEN SA BUVLJAKA Zbog majke, odlučila da ga proda, a ono što je rekao zlatar šokiralo je 17:15 Razonoda 0
BESPOMOĆNO PLAČE NA SAV GLAS! Ana Nikolić otkrila šta se dešavalo pre jezivog nasilja, Rale je zaprosio: "Pre dve nedelje sam dobila prsten" 22:20 Vip 0
NIJE GUBILA VREME Zvezda serije ,,Igra prestola" švrljala dok je bila u braku, i opet nema mira, ovaj momenat je šokirao sve 17:32
DRAMA NA AERODROMU! Ruka joj se zaglavila u skeneru, izgubila dijamant star 30 godina - a onda je usledio filmski preokret (VIDEO) 18:10 Razonoda 0
HRANIO KRAVE, PA IZGUBIO BURMU U ŠTALI Kad čujete gde je pronađena 4 meseca kasnije, prevrnuće vam se želudac! 18:15 Razonoda 0
KONAČNO OTKRILA STRAVIČNE DETALJE NAPADA! Tri muškarca je spopala nasred ulice: "Nestao mi je zlatan prsten" 12:10 Vip 0
PRSTEN NA RUCI AMIDŽIĆEVE BIVŠE VREDI ČITAVO BOGATSTVO Da li voditeljka ponovo staje na ludi kamen? 18:10 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ DOBILA PRSTEN Terza će poludeti kada sazna za ovo, emotivni trenutak zapalio društvene mreže (FOTO) 09:05 Vip 0
UDAJE SE VENUS VILIJAMS? Teniska legenda uslikana sa dragim, hteli su da sakriju lepu vest, ali prsten je zablistao kao disko kugla 11:33
VERILA SE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ? Na ruci sija prsten od 5.000 evra, otkrivamo detalje (FOTO) 18:40 Vip 0
LAZAR RISTOVSKI VERIO ANICU LAZIĆ? Pokazala prsten javno, svi se pitaju da li glumac staje na ludi kamen sa 39 godina mlađom 21:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09