"NA GOMILI BUDE PO 70 HILJADA EVRA" Darko Lazić progovorio o romskim veseljima i bakšišu! 06:00 Vip 0
"SISTEM PLAĆANJA NA ROMSKIM SVADBAMA NIJE ISTI" Evo gde pevači ne dobijaju ni centa od bakšiša! 06:30 Vip 0
"NEMAM SNAGE ZA ROMSKE SVADBE" Bila je najpoželjnija na takvim veseljima, a sad promenila ploču! 17:05 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
SISTEM PLAĆANJA NA ROMSKIM SVADBAMA NIJE ISTI! Cobe otkrio nešto što nismo znali, evo gde pevači ne dobijaju ni centa od bakšiša 17:30 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
BRESKVICA POČELA DA RADI I ROMSKE SVADBE! Snimak usijao mreže, a tek kad čujete šta je zapevala mladencima i gostima! 21:17 Vip 0
VERICU ŠERIFOVIĆ POGODILI PIKSLOM U GLAVU Sve se desilo na jednoj romskoj svadbi, ovo su detalji 11:29 Vip 0
Kurir/Alo/N.D. "UZVEZDILI SU SE" Peja raskrinkao estradu, OTKRIO SVE O SARADNJI SA DRAGANOM MIRKOVIĆ, ZORICOM BRUNCLIK, POMENUO ČOLU, a evo koja pevačica je odustala od nastupa na rromskim veseljima 08:45 Vip 0
Alo/E.B. SLAĐA ALEGRO OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU Konačno priznala SVE, umešane i kolege sa javne scene! 22:20 Vip 0
Alo/E.B./Mondo "KOLA, BRDO PARA, SATOVI KAO BAKŠIŠ... " Naša voditeljka ne može više da ćuti: Otkrila šta se dešava na romskim svadbama i ZAPREPASTILA SVE 14:30 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. SA 29 GODINA SAM SAZNALA ZA DIJAGNOZU Sanja Maletić otkrila zbog čega se povukla sa javne scene, pa se prisetila vremena provedenog u bolničkom krevetu 16:50 Vip 0
Naj žena.rs "SA 18 VIŠE NEĆE BITI POŽELJNA..." Majka traži muža za ćerku, a devojčica ima samo devet godina! 20:15
Kurir/Alo/K.G. VERICU SU POGODILI PIKSLOM U GLAVU! Ljuba Aličić otkrio šokantne detalje sa romskih svadbi, najskuplja je bila tri miliona evra! 15:20 Vip 0
Alo.rs/M. S. OBOŽAVAM NOVAC! Snežana Đurišić za Alo!VIP otkrila šta misli o bakšišu i da li ga uzima! (VIDEO) 13:40 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09