Kurir/Alo/E.B. ŽENA TOME ZDRAVKOVIĆA SE HITNO OGASILA POVODOM ZORANOVE SMRTI Otkrila da se čula sa njim, evo u kakvom je stanju bio 17:35 Vip 0
Pink/Alo/E.B. ZORAN KALEZIĆ PREDOSETIO SMRT Pevač je jedno bio najavio, spomenuo i pokojnog kolegu 16:40 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. SVE SE SAZNALO Pevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio zaljubljen u nju 21:07 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. TO NIJE BIO PRAVI TOMA ZDRAVKOVIĆ Bez dlake na jeziku Nemanja progovorio o filmu 17:20 Vip 0
aloonline.ba „ŽAO MI JE, ŠVALERU, KASNIŠ!“ Toma Zdravković u mladosti otvorio dušu Banjalučaninu: Ispričao kako je nastala „Kiša je padala“ i šta je doživeo u Zrenjaninu 20:22 Vip 0
Jugmedia/Alo/N.D. OVO JE TOMINA NAJTUŽNIJA PESMA Otpevao je stihove za Slavicu, umrla je sa samo 20 godina 15:10 Vip 0
Alo/N.S. OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ESTRADE Toma Zdravković nije voleo SIlvanu, već njenu sestru, ovaj čovek progovorio o svemu 15:54 Vip 0
Alo/A.M. SA MIKROFONOM U RUKAMA POSTAJAO JE DRUGI ČOVEK Đorđe David na pomenu Tome Zdravkovića, uporedio njegov život sa rokerima 16:35 Vip 0
Blic/Alo/Đ.M. POMEN TOMI ZDRAVKOVIĆU Supruga neutešna grli spomenik, sin se nije pojavio, a stigla je i ova folk zvezda (FOTO) 12:36 Vip 0
Republika/Alo/N.S. UDARIO GA JE TROLEJBUS Toma Zdravković nikad nije položio vozački, zbog nepažnje jedva izvukao "živu glavu" 18:12 Vip 0
Alo/N.S. SPASAO SAM TOMU ZDRAVKOVIĆA OD MALTRETIRANJA Evo kako je Kristijan Golubović branio muzičku legendu 09:26 Zadruga 0
Kurir/Alo/A.J. FOLKERKA PROGOVORILA O POSLEDNJIM DANIMA ZDRAVKOVIĆA: Jedina sam od pevačica bila uz Tomu na samrti, a u knjigu me nije stavio 09:22 Vip 0
Story.hr/Alo/N.D. TOMA BIO JE ZALJUBLJEN Gordana Zdravković progovorila o ljubavi pokojnog supruga i Silvane 11:55 Vip 0
Alo/A.J. NAKON RASTANKA SA NJOM SE RAZBOLEO Toma Zdravković je imao četiri žene, a samo jednoj je posvetio pesmu 09:10 Vip 0
Alo/A.J. SREĆNI I NASMEJANI U DRUŠTVU KOLEGA Isplivala nikad viđena fotografija, na kojoj su Toma i Silvana zajedno u kadru (FOTO) 11:00 Vip 0
Balkaninfo/Alo/N.D. KRENUO SAM KA TOMI, SMRT ME ZOVE Teška ispovest Zorana Kalezića, pevač ima jednu želju 22:20 Vip 3
Kurir/Alo/A.M. SVE JE BILA ZABLUDA Veliki hit Silvane Armenulić nije namenjen njoj, Toma ga je napisao za ovu rijaliti učesnicu 23:00 Vip 1
ŽELEO JE SAMO NJU Toma Zdravković je bio ludo zaljubljen u ženu lakog morala, i Šabana je vodio kod nje, a posvetio joj i pesmu 09:27
Objektiv/Alo/A.M. OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA Toma Zdravković napisao je veliki hit Zorici Marković, a otpevala ga je druga pevačica 16:00 Vip 0
Alo/M.M. DRUŽIO SE SA TOMOM ZDRAVKOVIĆEM, DVA PUTA POGAĐAO LOTO SEDMICU, PRODAVAO KAFU Bio je proslavljeni srpski sportista, a 1999. godine pokazao je veličinu 12:26 Sport 0
Alo/B.S. KUMA ANE ĆURČIĆ OGLASILA SE ZA ALO! Milena otkrila sve o Zvezdanu "NASILJA JE BILO, A ANĐELA JE NJEGOVA SLEDEĆA ŽRTVA" (VIDEO) 16:50 Zadruga 1
24sedam/Alo/N.D. "TO JE DOSADNO" Seka Aleksić oplela po "Zvezdama Granda": NE BIH DOZVOLILA DA ME NEKO VREĐA! (VIDEO) 10:20 Vip 0
Alo.rs SRAMOTA! Opozicioni huligani krenuli u napad na Vučića dok je pozdravljao naše heroje sa KiM (VIDEO) 13:41 Vesti 71
Alo/M.Đ. "VOLEO BIH DA JE MAJA LEZBEJKA" Taki za Alo! otvorio dušu i progovorio o Majinom učešću u Zadruzi (VIDEO) 20:00 Zadruga 0
Alo.rs BEOGRAD DOBIJA NOVO, JEDINSTVENO OBELEŽJE Ministar Jovanović: Ložionica predstavlja krunu zajedničkog rada (VIDEO) 19:20 Vesti 0
Alo; POČINJU RADOVI U LOŽIONICI Premijerka Brnabić i ministar Jovanović na obeležavanju početka radova (VIDEO) 16:42 Vesti 0
Alo/M.M. ŠAHOVSKA ISTORIJA SE ISPISUJE U PRESTONICI SRBIJE U Beogradu otvorena prva FIDE šahovska Olimpijada za osobe sa invaliditetom, ministar Gajić poručuje: Ukazana nam je velika čast (VIDEO) 22:57 Sport 0
Alo/Milica Vučković "DOSADILE SU MI KU*VE I DROGA" Vuk Kostić progovorio o ulozi u filmu "Kruna", pa za Alo! otkrio šta možemo da očekujemo od njega (VIDEO) 18:45 Vip 0
Regionalo; Alo, POJAVILA SE POTPUNO NAGA U FILMU I OSTAVILA JUGOSLAVIJU U ŠOKU! 30 godina nije snimila nijedan film, evo gde je danas 21:58