BIZARNO ILI VALIDNO? Roditelji tužili sina jedinca i njegovu ženu, da li je ovaj razlog dovoljno dobar za ogromnu novčanu odšetetu koju su tražili? 22:15
"ŠVORC SAM, ALI SREĆNA" Pobedila je svaku lekarsku prognozu, rekli su joj da ne može da zatrudni, ali onda se desilo čudo! 11:32
K.Ć GLUMICA POBEDILA KARCINOM, A ONDA PROGOVORILA "Nisam sigurna da li je rak bio posledica užasnog silovanja ili što mi je bivši muž homoseksualac" 12:27
"IZDAJA VEKA, NE ZNAM ŠTA DA RADIM" Žena je od strane svog muža gurnuta u kandže drugog muškarca, a razlog je "STROGO POSLOVAN"! 13:42
"OVO JE TRADICIJA" Žena razmišlja da ostavi svog budućeg supruga zbog njegovog bizarnog zahteva 19:10
NJENA TUGA JE USLEDILA NAKON POROĐAJA Ona je medicinski fenomen, posle jakih bolova otišla je na kontrolu, a rezultati su je frapirali! 14:42
MOĆ SESTRINSTVA Devojčica sa daunovim sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa sestrom bliznakinjom 21:02
SILOVAO JE OSAM SATI, PA POLIO KISELINOM Poznata manekenka je imala 400 operacija, lice joj bilo UNIŠTENO, a danas je NEPREPOZNATLJIVA 14:00
JEZIVA ISPOVEST MEDICINSKE SESTRE Zbog "bezazlene" navike, dete je jedva preživelo, ono što su mu izvadili iz stomaka šokiralo je sve lekare 21:26
NEVEROVATNO: Nakon što je saopštila mužu da joj majka preminula, on je postavio pitanje koje je razbesnelo čitavu planetu! 14:42
Alo/ M. O./ M. G. Supruga Klarisa kroz suze je ispričala šta se dogodilo: Čaba je poginuo od strujnog udara na pecanju, nije dočekao 7. godišnjicu braka 19:01 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06