OTKUD JOJ TA IDEJA? Žena pokazala šta radi da se meso ne bi zalepilo za tiganj, ljudi se hvataju za glavu 16:39
PLAČETE DOK SECKATE LUK? Primenite ove trikove i sprečićete suze, važno je i kakav nož koristite 16:04
KADA SE KROMPIR KUVA S KOROM? Za naše omiljeno jelo kuvari ga ne ljušte, jer zbog toga ima lepši ukus 18:30
OVAKO RADE KUVARI KAD IM NEŠTO ZAFALI Umesto jajeta stave jedno voće, a evo čime zamene ostale sastojke iz recepta 11:55
KAKO DA BRZO ODLEDITE MESO Možete to da uradite za 10 minuta, a jedan način koji većina domaćica koristi nije bezbedan 18:53
PEKAR OTKRIVA SVE CAKE Da li baš uvek morate da zagrejete rernu pre pečenja hleba, kiflica i kolača? 13:34
DA LI PERETE MESO PRE KUVANJA? Džabe to radite, samo ovako možete da uklonite bakterije s njega! 13:04
OVAKO JE SPREMAJU U RESTORANU Tajna najukusnije zaprške, ne pravi se isto za čorbe i jela od mesa 14:04
NIKADA NE MOŽETE LEPO DA OLJUŠTITE JAJE? Na ovaj način ćete to uraditi bez muke, a dužina kuvanja je veoma važna 14:57
NAPRAVITE BEČKE ŠNICLE KAO PRAVI BEČLIJA Saveti kuvara o izboru mesa, pravljenju poha i prženju da bi bile sočne i ukusne, a dajemo vam i recept 15:35
SPASITE RUČAK OČAS POSLA Jelo koje ste skuvali je previše kiselo, slano, ljuto? Imamo brzo rešenje da ukućani ne ostanu gladni! 15:30
ZA OVE TRIKOVE SIGURNO NISTE ČULI Ne bacajte omote od putera i margarina kada ih potrošite, evo kako ih možete iskoristiti 14:12
KAKO VI KUVATE KAFU? Najvažnije pravilo pripreme niko ne poštuje, a omiljeni napitak samo tako ima savršen ukus 13:46
STRAH ZA DETE I BORBA ZA GOLI ŽIVOT OBELEŽE TE ZAUVEK: Jelena Trivan, direktorka M:tel-a „U RINGU“ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
UŽAS NA BOŽIĆNOJ PARADI, POMAHNITALI VOZAČ KOLIMA ULETEO MEĐU GOMILU LJUDI Ima povređenih u Holandiji 20:45 Vesti 0
UMRO SIN POZNATE GLUMICE U 31. godini iznenada izgubio život, njegova dobra dela će živeti zauvek 14:36