''U GENIMA SU MI GULAŠ I SARMA'' Glumica i voditeljka ne podleže trendovima, Nataša Aksentijević iskreno o svojoj ishrani 07:20 Vip 0
VODITELJKU ZATVORILI U GEPEK! Vrišti od besa na sav glas, napravila scenu na parkingu: ''Izdrži jos par sati, ništa ti ne fali'' (VIDEO) 12:30 Vip 0
"TO ME UBIJA, LOŠE SE OSEĆAM..." Luna Đogani u strahu za svoje ćerke, u sve umešan Sloba Radanović 23:05 Vip 0
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
DETALJE IZ ŽIVOTA NATAŠE DNK SIGURNO NISTE ZNALI! Obrazovanje joj je potpuno drugačije, a u braku je sa ovim muškarcem 17:02 Vip 0
OČIGLEDNO JE DA VIŠE LIČIŠ NA SVINJU! Karleuša žestoko izvređala poznatu voditeljku, nije birala reči! 21:09 Vip 1
DOSTA STE ME OMALOVAŽAVALI Nataši DNK prekipelo zbog napada kolega, osula paljbu po njima i priznala šta su joj sve radili 21:11 Vip 0
Amina Jusović "NEKE STVARI SU SE OTRGLE KONTROLI" Nataša Aksentijević progovorila o pravima dece, pa pružila podršku i njima: Želim i da profesori imaju neka prava! 15:10 Vip 0
Informer/Alo/B.S. NAJDRAŽI PRAZNIK NJENE DECE Nataša Aksentijević otkriva kako izgledaju pripreme za Vaskrs u njenoj porodici 17:55 Vip 0
Alo/E.B. PRISUTNI U NEVERICI ZBOG NATAŠE DNK Priznanjem ostavila bez teksta i Sanju Marinković, gosti propali u zemlju od sramote! 18:00 Vip 0
Alo/E.B. "PRIPIT JE KRENUO IZ PUŠKE DA PUCA!" Nataša Dnk šokirala priznanjem šta su joj radili učesnici emisije, bio joj je ugrožen i život! 08:47 Vip 0
Alo/E.B. STRAVIČNA SCENA NASILJA U EMISIJI DNK Brutalno OŠAMARILA SNAJU nakon čitanja rezultata, voditeljka ZANEMELA, društvene mreže gore! (FOTO) 22:05 Vip 0
Alo/N.D. "NISAM MOGLA DA DOĐEM DO DAHA, IMALA SAM VELIKE TAHIKARDIJE" Nataša DNK otkrila detalje zdravstvenog stanje, EVO ŠTA SU JOJ REKLI LEKARI 14:30 Vip 0
Alo/N.D. I DALJE SE BORI SA KILAŽOM Nataša Aksentijević se požalila na dijetu, pa otkrila OD ČEGA JOJ JE POZLILO 09:45 Vip 0
Blic/Alo/E.B. HITNO SE OGLASILA NAKON TVRDNJI DA JE OJADILA KOLEGE ZA 700.000: Nataša DNK rešila sve da prizna, razotkrivena PRAVA ISTINA, ŠKANDAL! 16:27 Vip 0
HypeTV/Alo/M.K. BILA SAM LJUBAVNICA Nataša DNK šokirala javnost priznanjem o svojoj aferi 15:00 Vip 0
Alo/A.M. SKINULA SE U KUPAĆI Voditeljka pokazala obline nakon drastičnog mršavljenja (FOTO) 10:16 Vip 0
najžena.rs ODLUČILA DA IZGUBI 50 KILOGRAMA: Glumica i voditeljka silne uloge gubila zbog debljine, trpela uvrede, ismevanja 19:22
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OTKRIVENE ''CRVENE TAČKE'' EVROPE, DVE SU NA BALKANU! Ove mape Zapad ne sme da ignoriše, posledice mogu biti KATASTROFALNE 09:14 Vesti 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 08:46 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06