DŽABA ŠTO IDETE KOD FRIZERA AKO NIKADA NE PERETE ČETKU ZA KOSU Niste ni svesni koliko joj zapravo štetite 18:17
DŽABE PERETE KOSU, KAD VAM ČETKA IZGLEDA OVAKO Redovno je održavajte kako biste izbegli širenje bakterija, a evo i kako 17:03
LEGLO PRLJAVŠTINE I BAKTERIJA Evo koliko često i na koji način trebaju da se peru četke za kosu 11:45
KOSA SE NAJVIŠE MASTI ZBOG ČETKE ZA KOSU Kako biste to sprečili, evo kako i koliko često je treba čistiti 11:14
alo.rs/prva/Lj.Č. Pune su prljavštine i bakterija: Četke za kosu treba redovno da čistite 10:30 Žena 0
objektiv/Alo.rs/J.M. MOŽDA VAM SE ZBOG TOGA BRŽE MASTI Evo zašto je bolje da koristite drvenu četku za kosu, umesto plastične 18:30 Žena 0
Alo.rs/J.M. TRIK ZA ČIŠĆENJE OTKRIO MNOGO Četka za kosu može da bude razlog zbog čega vam se kosa brzo masti 17:40 Žena 0
najžena.rs KADA STE POSLEDNJI PUT OPRALI ČETKU ZA KOSU? Kad vidite prljavštinu i grinje koje skuplja, redono ćete je prati 10:36
najžena.rs LEGLO PRLJAVŠTINE I BAKTERIJA: Ovo je pravi razlog zašto vam je kosa masna i nakon pranja 11:15
Najžena NE BACAJTE KOSU SA ČETKE: Postoji dobar razlog zašto morate da je sačuvate i dobro iskoristite 11:58
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
AU, ŠTA JE OVO, MAJKO MILA? Nakon što je oluja protutnjala kroz grad, misteriozni objekat doleteo niotkuda, zvaničnici u šoku! (VIDEO) 16:09 Razonoda 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06