"MELINI JE BILO NEPRIJATNO" Svi su mislili drugačije, a sada je otkrivena prava slika: "Svedok sam tome" 07:35 Vip 0
PRAVILA SKANDALE NA FARMI, A ONDA ODJEDNOM NESTALA Razvela se od našeg pevača zbog bizarnog razloga, a evo kako danas izgleda Jovana Nikolić! (FOTO) 14:40 Vip 0
KLJUČNA STVAR O RAZVODU HARISA I MELINE! Svi su mislili drugačije, a sada je otkrivena prava slika: "Svedok sam tome" 15:10 Vip 0
KLJUČNA STVAR O RAZVODU HARISA I MELINE! Svi su mislili drugačije, a sada je otkrivena prava slika: "Svedok sam tome" 08:50 Vip 0
"SVEDOK SAM TOME DA JE MELINI BILO NEPRIJATNO..." Kolega Harisa Džinovića progovorio o modnoj kreatorki, sada je sve jasno! 08:35 Vip 0
NAŠA MANEKENKA SE RAZVELA OD PEVAČA I OPTUŽILA GA DA JE GEJ! Otkrila sav prljav veš iz odnosa, skandalozni detalji! 21:30 Vip 0
OGLASIO SE DANIJEL ALIBABIĆ Evo šta je imao da kaže nakon što su pobednici Montesonga odustali od Evrovizije 20:50 Vip 0
POBEDNIKU MONTESONGA PRETI DISKVALIFIKACIJA Direktor se oglasio, otkriva šokantne detalje! 09:00 Vip 0
"SVEDOK SAM TOME DA JE MELINI BILO NEPRIJATNO..." Kolega Harisa Džinovića progovorio o modnoj kreatorki, sada je sve jasno! 07:55 Vip 0
PLJUJEŠ PO SEBI, BOLJE ĆUTI! Pevač brutalno o razvodu Harisa i Dženana, ovo niko od njega nije očekivao! 22:12 Vip 0
BIO SAM SVEDOK TOME Pevač otkrio kako se Melina Džinović ponašala u društvu drugih muškaraca: Reći ću jednu ključnu stvar... 18:47 Vip 0
PEVAČU NA NASTUPU GOST ODGRIZAO UVO! Doživeo traumu, završili na sudu, nasilnik šokirao sve priznanjem 15:26 Vip 0
NA FARMI BILI INTIMNI Jovana Nikolić se udala za ovog pevača, a onda je usledio mučan razvod, šokiraćete se kada vidite čime se danas bavi 11:32 Vip 0
DA JE DANAS ŽIVA... Prijatelj Ksenije Pajčin izneo potresne detalje, evo kako se zaista ponašala prema njemu 18:20 Vip 0
ALIBABIĆ IZVEO ŽENU I ĆERKU IZ PORODILIŠTA Dao na muziku 100 evra ispred Narodnog fronta, pa otkrio kako se oseća! (VIDEO) 11:46 Vip 0
DANIJEL ALIBABIĆ STIGAO U PORODILIŠTE! Pevač došao po ćerku i suprugu, ne skida osmeh sa lica! (FOTO+VIDEO) 10:55 Vip 0
MILICA DABOVIĆ ISKRENA: Nisam imala sreće sa muškarcima, možda mi sa ženom bude dobro! (VIDEO) 22:46 Vip 0
SIJA OD SREĆE! Danijel Alibabić proslavlja rođenje drugog deteta, a evo ko je sve od poznatih ličnosti došao! (FOTO) 22:22 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 14. JUL Bikovi će imati probleme sa spavanjem, Lavovi u svom elementu, dominiraju 19:27