"KRIO JE ISTINU OD NAS" Ceca ne može više da ćuti nakon Palmine smrti: Za mene je to bio šok, nisam se pomirila..." 22:00 Vip 0
MACA ŽESTOKO OPLEO PO KARLEUŠI! Objavio snimak sa rođendana Milice Pavlović i napisao šokantne reči, skandal u najavi! 22:20 Vip 0
DESINGERICA ŽESTOKO O VODITELJU NAKON PROZIVKI: Krivo mu je, stvorio sam za 5 meseci ono što on nije za 20 godina 18:40 Vip 0
"Kad se rat završi, država vrati topove, bogati dobiju nove volove, a sirotinja traži grobove svojih sinova" 12:00 Vip 1
Kurir/Alo/A.J. "BUDALI JE POMODARSTVO IMATI MLAĐU ŽENU" Dragan Marinković Maca na meti kritika zbog supruge, pa otkrio šta je njemu najvažnije! 18:34 Vip 0
Alo/N.D. "ŽELEO SAM DA USVOJIM DEVOJČICU" Maca progovorio u roditeljstvu, pa otkrio zbog čega je odustao od svoje odluke: NISAM HTEO DA KVARIM NEČIJU SREĆU 19:15 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVALA STARA FOTOGRAFIJA VODITELJA Evo kako je Dragan Marinković izgledao u mladosti, KOMENTARI PLJUŠTE (FOTO) 21:30 Vip 1
Pulsonline/Alo/N.S. JA NEMAM BLAMA Velika ispovest Dragana Marinkovića Mace, zbog ove stvari ostao bez direktorske fotelje 22:19 Vip 0
Srbijadana/Alo/N.S. MAJA IMA FETIŠ NA OŽENJENE Maca žestoko osuo paljbu po Marinkovićki: Nisam ljubitelj takvih devojčica 10:28 Vip 0
Alo/D.S. JOVANA JEREMIĆ U ŽIRIJU ZADRUGOVIZIJE! Voditeljka pre početka upala u raspravu sa Macom i javno mu zapretila! 22:34 Vip 1
Alo/D.S. USRED EMISIJE UDARILA MACU! Jovana Jeremić šokirala reakcijom, evo šta je razlog njenog nasrtaja na Marinkovića! 18:20 Vip 0
Alo/D.S. OVO JE SUPRUGA DRAGANA MARINKOVIĆA MACE! Mlađa je od njega čak 20 godina i prava je lepotica! 23:01 Vip 1
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"NEMA POJMA O OPERACIJAMA!" Skandal u Kijevu! Admiral prozvao Zalužnog: "Učio iz Gerasimova?“ 21:35 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26