MEDALJA ZA HRABROST Ispovest najodlikovanije šampionke: Grudi su mi bile vanzemaljske, sad su savršene! 07:20
BOG ĆE IM SVE VRATITI! Dara Bubamara osula paljbu po koleginicama nakon žurke Olimpijaca, odbranila Đanija: Pevačice misle da će osvojiti nekoga 22:20 Vip 0
TANJA SAVIĆ DOŠLA NA SLAVLJE Pojavila se sa 11 godina mlađim dečkom: Bila sam u pidžami kada mi je stigao poziv da pevam 00:55 Vip 0
PEVAČICA STIGLA KAO IZNENAĐENJE OLIMPIJCIMA Pojavila se na proslavi i izazvala delirijum! 00:40 Vip 0
JELENA ĐOKOVIĆ VAN SEBE NAKON POBEDE VATERPOLISTA Evo kako je reagovala na osvojeno zlato 16:50 Vip 0
VI STE SVETLOST I PONOS NAŠE ZEMLJE Estrada van sebe nakon osvojenog zlata, čestitke samo pljušte 16:18 Vip 0
KOMŠIJAMA MORE SLUŽI SAMO ZA RIBARENJE! Željko Mitrović slavi pobedu vaterpolista, žestoko udario na Hrvate 15:23 Vip 0
OSVETA SE SLUŽI MOKRA Estrada slavi prolazak vaterpolista u finale, trudna glumica se hitno oglasila 17:10 Vip 0
VI NISTE DELFINI! Ceca Ražnatović se javno obratila vaterpolistima Srbije, uputila im ove reči 16:30 Vip 0
BAKA PRASE ULOŽIO 10.000 EVRA NA SRPSKE KOŠARKAŠE Evo koliko novca će dobiti od klađenja ako reprezentacija pobedi 21:10 Vip 0
OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobesneo, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svet 19:00 Vip 1
JELENA ĐOKOVIĆ SE OGLASILA SA OI! Nije mogla da izdrži nakon osvajanja zlatne medalje, delirijum u Parizu 14:50 Vip 1
ZABOLE IH, SMIRITE SE Seka Aleksić o sceni sa Olimpijskih igara koja je razbesnela javnost 21:00 Vip 0
ŠTA JE OVO, RUGATE SE BOGU?! Anastasija Ražnatović pobesnela, hitno se oglasila: Sramota! 19:00 Vip 0
LEJDI GAGA OTVORILA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Spektakl kakav svet nije video, plesači joj skinuli haljinu 21:17 Vip 0
SELIN DION PEVA NA OTVARANJU OI U PARIZU! Konačno potvrđeno, cifra koju je dobila je ogromna i to samo za jednu pesmu! 22:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09