MEDALJA ZA HRABROST Ispovest najodlikovanije šampionke: Grudi su mi bile vanzemaljske, sad su savršene! 07:20
BOG ĆE IM SVE VRATITI! Dara Bubamara osula paljbu po koleginicama nakon žurke Olimpijaca, odbranila Đanija: Pevačice misle da će osvojiti nekoga 22:20 Vip 0
TANJA SAVIĆ DOŠLA NA SLAVLJE Pojavila se sa 11 godina mlađim dečkom: Bila sam u pidžami kada mi je stigao poziv da pevam 00:55 Vip 0
PEVAČICA STIGLA KAO IZNENAĐENJE OLIMPIJCIMA Pojavila se na proslavi i izazvala delirijum! 00:40 Vip 0
JELENA ĐOKOVIĆ VAN SEBE NAKON POBEDE VATERPOLISTA Evo kako je reagovala na osvojeno zlato 16:50 Vip 0
VI STE SVETLOST I PONOS NAŠE ZEMLJE Estrada van sebe nakon osvojenog zlata, čestitke samo pljušte 16:18 Vip 0
KOMŠIJAMA MORE SLUŽI SAMO ZA RIBARENJE! Željko Mitrović slavi pobedu vaterpolista, žestoko udario na Hrvate 15:23 Vip 0
OSVETA SE SLUŽI MOKRA Estrada slavi prolazak vaterpolista u finale, trudna glumica se hitno oglasila 17:10 Vip 0
VI NISTE DELFINI! Ceca Ražnatović se javno obratila vaterpolistima Srbije, uputila im ove reči 16:30 Vip 0
BAKA PRASE ULOŽIO 10.000 EVRA NA SRPSKE KOŠARKAŠE Evo koliko novca će dobiti od klađenja ako reprezentacija pobedi 21:10 Vip 0
OI SU VEĆE SMEĆE ČAK I OD EVROVIZIJE Sloba Radanović pobesneo, hitno se oglasio zbog događaja koji trese svet 19:00 Vip 1
JELENA ĐOKOVIĆ SE OGLASILA SA OI! Nije mogla da izdrži nakon osvajanja zlatne medalje, delirijum u Parizu 14:50 Vip 1
ZABOLE IH, SMIRITE SE Seka Aleksić o sceni sa Olimpijskih igara koja je razbesnela javnost 21:00 Vip 0
ŠTA JE OVO, RUGATE SE BOGU?! Anastasija Ražnatović pobesnela, hitno se oglasila: Sramota! 19:00 Vip 0
LEJDI GAGA OTVORILA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU! Spektakl kakav svet nije video, plesači joj skinuli haljinu 21:17 Vip 0
SELIN DION PEVA NA OTVARANJU OI U PARIZU! Konačno potvrđeno, cifra koju je dobila je ogromna i to samo za jednu pesmu! 22:20 Vip 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
UKRAJINCI SE TENKOVIMA ZALETELI NA RUSE! Masakr na frontu! Objavljene najnovije informacije! 12:48 Vesti 0
JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU Padobran mu se zakačio za rep aviona na 4.500 metara nadmorske visine (VIDEO) 14:00 Razonoda 0
NA BUVLJAKU PRONAŠLA STARE PORODIČNE FOTOGRAFIJE Kada se malo bolje zagledala u dete sa slike, srce joj je zadrhtalo 14:08