MAJA BEROVIĆ ZANEMELA U EMISIJI! Evo šta je Ognjen Amidžić uradio u programu uživo, pevačica nije ni mogla da nasluti (FOTO) 01:00 Vip 0
"GLUPO JE DA DOVODIŠ LJUBAVNICU U KUĆU" Haos u emisiji kod Ognjena, voditelj javno potkačio pevača, on zanemeo od šoka! 09:45 Vip 0
NIKO GA NE PREPOZNAJE! Isplivale fotke sa početka karijere Ognjena Amidžića - ovako je izgledao dok je radio na RTS-u 16:20 Vip 0
ISTINA O NAMEŠTANJU TAKMIČENJA OTKRIVENA POSLE 19 GODINA Voditelj izustio: "To je bilo urađeno namenski" 10:45 Vip 0
OSVANULA ŠOK FOTKA NA PROFILU OGNJENA AMIDŽIĆA Svi se pitaju šta se desilo voditelju, jedna stvar ostavlja bez teksta (FOTO) 21:30 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditelj usred emisije zgrozio goste, nastao muk u studiju, kamere sve zabeležile 15:50 Vip 0
"IMALI SMO DOGOVOR, DESILO SE ONO ŠTO NIJE SMELO" Amidžić 7 godina ćutao o sukobu sa Karleušom, zbog jedne stvari više nikada nije kročila u njegovu emisiju 19:15 Vip 0
MINA OBJAVILA SREĆNE VESTI! Veliko slavlje u domu Amidžića, voditelj blista od sreće: "Moje sve" 17:15 Vip 0
"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve o ženi: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 10:50 Vip 0
"BIO SAM GEJ" Muk u studiju nakon priznanja Ognjena Amidžića, voditelj u emisiji uživo saopštio - OVO (VIDEO) 13:05 Vip 1
ZANEMEO OD ŠOKA Evo kako je Ognjen Amidžić reagovao kada je čuo da mu se bivša verila: "Nisam znao za to..." 22:40 Vip 0
AMIDŽIĆ OŽENIO 20 GODINA MLAĐU Voditelj ispričao detalje prvog susreta sa suprugom, očarala ga je na prvi pogled! (FOTO) 22:45 Vip 0
PORODIČNA TRAGEDIJA VODITELJA PINKA LEDI KRV U ŽILAMA Progovorio nakon više od 30 godina: "Ubijeni su, do danas se nije saznalo ko je to uradio..." 15:30 Vip 0
"DESILA SE PREVARA" Ognjen Amidžić šokirao priznanjem, otkrio sve detalje odnosa sa ženom: "Koji život treba da živiš da bi imao paralelne veze?" 14:15 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ PRVI PUT O OPERACIJI "Ona je bila trudna, zbog stresa na poslu i od kuće sam dobio..." 10:25 Vip 0
''OGNJEN AMIDŽIĆ JE GLAVNA ULOGA U MOM ŽIVOTU'' Voditeljka Pinka više ne krije, sve otkrila javno: ''Prvo brak, pa posao...'' 11:25 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
OGLASIO SE KADIROV NAKON NAPADA NA PRESTONICU ČEČENIJE Evo kakvu osvetu sprema za Ukrajinu 12:43 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 12:51 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36