"ŠIŠAO ME JE, BATINE I DALJE PAMTIM" Potresna ispovest Milice Dabović: "I danas imam traume" 22:15 Vip 0
TOP 3 FRIZURE ZA ŽENE PREKO 40 KOJE ĆE UČINITI DA SE OSEĆATE "20 GODINA MLAĐE" Naglašavaju crte lica, kosu čine bujnijom, idealne za održavanje... 09:28
ŠOKANTAN VIDEO! POLICIJA NA AERODROMU PRIŠLA MUŠKARCU SA ČUDNOM FRIZUROM! Prišli mu, pa odlučili da ga OŠIŠAJU - za samo par sekundi usledila NEVIĐENA DRAMA 20:17 Vesti 0
OBJAVIO SLIKU LJUBIMCA UZ URNEBESAN KOMENTAR: "Daš lepog i čupavog bišona na šišanje, vrate ti Nikolu Simića" (FOTO) 16:00 Razonoda 0
SAŠA KAPOR SE OŠIŠAO POSLE DVE I PO GODINE Pevač skratio dugu kosu i ne liči na sebe: "Drugi čovek, sad je pravi mačo men" 20:43 Vip 0
DEVOJKA ODVELA PSA NA ŠIŠANJE Kad je došla po njega, ostala je u ŠOKU, nije mogla da ga prepozna (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
NAŠA PEVAČICA SE OŠIŠALA DO GLAVE! Šok snimak ostavio javnost bez teksta, objavila sve javno 19:03 Vip 0
FILIPINAC ERAMA "RADI O GLAVI" Posao u berbernici dobio sasvim slučajno, a ovo je prva stvar koju je morao da uradi (VIDEO) 10:20 Razonoda 0
RAZMIŠLJATE DA SE OŠIŠATE? Pomoću ovog trika ćete znati da li vam bolje stoji duga ili kratka kosa 17:58
PROŠLA JE KAO BOSA PO TRNJU Ljubomorna žena je saradnicu muža na sred ulice ošišala makazama i ne kaje se nimalo! 16:00
JESTE LI ČULI ZA "DUSTING" ŠIŠANJE? Ova hit metoda će pomoći da vaša kosa poraste za tili čas, provereno radi posao! 16:23
ODVEO SINA NA PRVO ŠIŠANJE BEZ MAMINOG ZNANJA Žena zanemela, a onda je dečak "uzeo stvar u svoje ruke" 17:57 Razonoda 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
PODMLADITE MOZAK Ima da radi kao podmazan kada primenite ove navike, ishrana je važna, ali i ovo 17:48