"TO JE BIO TRENUTAK NJEGOVE SLABOSTI" Sve o rastanku Jovane i Željka Joksimovića, odao ga rođeni brat! 16:15 Vip 0
"REKAO SAM JOJ DA NE MOGU VIŠE I IZAŠAO IZ STANA" Maca roni suze u emisiji, nakon mnogo godina otkrio sve detalje o rastanku 13:00 Vip 0
RASTALI SE ACA ILIĆ I BILJANA JEVTIĆ Pevačica slomljena: "Uvek smo se podržavali, ne znam šta ću..." 18:40 Vip 0
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan nakon mnogo godina otkrila istinu: "Oboje smo krivi" 22:15 Vip 0
SESTRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA SVEDOK SVEGA Vređao ju je: "Ne može da obuzda svoj temperament" 09:10 Vip 0
"ODLUČILI SMO DA SE RASTANEMO" Goca Tržan nakon mnogo godina otkrila istinu: "Oboje smo krivi" 22:40 Vip 0
"DONELI SMO ODLUKU DA SE RAZIĐEMO" Otkrivena istina o rastanku Jovane i Željka Joksimovića: "Neke stvari nisu mogle da funkcionišu" 09:00 Vip 0
"RAZIŠLI SMO SE, REKAO SAM DA ME NIŠTA NE PITA" Saša Matić posle mnogo godina otkrio sve, o ovome je dugo ćutao 20:30 Vip 0
"DOŠLO JE VREME DA SE RASTANEMO" Katarina Grujić presekla, oglasila se zvaničnim saopštenjem: "Nisam imala dilemu da li da mu je prepustim" 15:40 Vip 0
SLOMILA SE ZBOG RASTANKA Pevačica iskreno o odnosu sa suprugom: "Plakala sam čitavu noć, ako se ljubav ne neguje..." 14:35 Vip 0
RASTALI SE STANIJA I ASMIN! Spakovala kofere i otišla, on se hitno oglasio: "Ljubavi, nedostaješ mi..." 20:55 Vip 0
Milica Veličković "GDE SI BIO TOLIKO GODINA?" Emotivne reči ćerke Ruške Jakić uzdrmale su javnost, otac ih je napustio, a evo kako ona danas izgleda 18:05 Vip 0
Republika/Alo/B.S. OGLASIO SE MARKO MILJKOVIĆ POVODOM RASTANKA SA LUNOM Objavio video sa posvetom, koja je sve ostavila u šoku 16:55 Vip 2
Alo/J.J. GRIZE JE SAVEST! Miljana se prisetila teškog rastanka Nenada i nje sa malim Željkom! 12:55 Vip 0
Alo/I.G. RASTALI SE STANIJA I MARKO! Starleti nikad teže, svi su očekivali da će Marković krenuti sa njom! 20:49 Vip 1
24sedam/Alo/K.G. NEMA LJUBAVI BEZ BOLA! Suzana Mančić uz njega zaboravi na sve, ali je jedna stvar jako plaši i brine 15:31 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46