U POLOVNOJ TORBI KUPLJENOJ U NEUGLEDNIJ RADNJI NALAZILO SE NEŠTO NEVEROVATNO Devojka je zinula od čuda - ovo ni u snu nije očekivala 15:50 Razonoda 0
MOGU SE KUPITI NA BUVLJAKU U PANČEVU, ZEMUNU, A U SVETU RETKO GDE... Ove torbe su Srpkinje kao lude nosile 2000ih, sada dizajneri hoće da ih vrate u prodaju, apolutni su HIT 20:30
HIT TORBA IZ 2000-TIH PONOVO ZAUZIMA TRON Važila je za simbol luksuza i već "preti" da se u radnjama rasproda munjevitom brzinom 16:49
VALJA IMATI UVEK JEDNU KESICU U TORBI Nemate pojma za šta je sve soda bikarbona dobra, i ne, nije samo za čisšćenje, ona je čudo 16:24
"PIJAČARKE" SU PONOVO U MODI Smejali smo se našim bakama, ako ih nemate — razapinju vas na modnoj lomači 10:57
UNAKAZILA TORBU OD PREKO 55.000 EVRA Reperka pala u trans kada je videla šta je uradila njena ćerka, ovo definitivno nije očekivala 11:10
VEĆ OSVAJAJU ULICE BEOGRADA, PREPLAVIĆE IH NA PROLEĆE Ovo su torbe koje će biti apsolutni hit 2025. godine, konačno su u modi modeli koje žene obožavaju 13:40
JELENA KARLEUŠA HITNO TRAŽI 30.000 EVRA Nakon napada uputila nesvakidašnji zahtev: "Za svu moju pretrpljenu duševnu bol" 13:20 Vip 0
TORBA ZA PRAKTIČNE ŽENE Ima prostora za apsolutno sve, nije nimalo glomazna, a boja je ekstremno zahvalna 09:04
JELENA TOMAŠEVIĆ SE POJAVILA SA TORBOM OD 2.000 EVRA Pevačica sa stilom pristigla na koncert regionalne koleginice! 22:45 Vip 0
BEZ OVE TORBICE NEĆETE IZLAZITI NAPOLJE Idealna za jurnjavu po gradu, nije glomazna, ali ni minijaturna, bolju odavno nismo videli 12:30
SRPKINJE SU ZALJUBLJENE U ANĐELININU TORBU Nema boljeg modela za svaki dan, šta god da vam treba stavite unutra, bez opterećenja 18:32
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05