BLOKADERI SE RUŠE KAO KULA OD KARATA Upravo ih je potkačio jedan od njihovih ideologa: To je prevaziđeno pre 300 godina! 12:00 Vesti 0
BLOKADERI PREDSTAVILI VOJVODINU KAO NEZAVISNU DRŽAVU, VUČIĆA UPOREDILI SA HITLEROM Izbori su alibi za nasilan dolazak na vlast (VIDEO) 10:39 Vesti 25
OD LOBISTE NATO DO PREDVODNIKA HAOSA Neprijatelji srpskog naroda udružili se u zajedničkom pohodu rušenja Srbije (VIDEO) 11:30 Vesti 26
NATO LOBISTA KOMANDUJE BLOKADERIMA: Dijalog ni po koju cenu, samo paljenje i rušenje po Srbiji! 13:30 Vesti 6
BARJAKTAR BLOKADE KOD ETF-A JE DOBRO POZNATI NATO LOBISTA! Traži priznanje lažne države i poziva na maltretiranje građana! (FOTO) 22:08 Vesti 5
ZLO! NATO LOBISTA I IDEOLOG BLOKADERA PORUČUJE: Kad prebijete Miloša Pavlovića, tu nema nikakvog krivičnog dela! 08:02 Vesti 25
IDEOLOZI BLOKADERA OBRUŠILI SE NA SRBE IZ REPUBLIKE SRPSKE! Pogledajte kako traže podršku Albanaca za rušenje Vučića (VIDEO) 11:06 Vesti 41
NATO SLUGA STOJKOVIĆ DAO IZJAVU ZA "SLOBODNU BOSNU" Smeta mu što Vučić ne da na Srbiju i Srbe (FOTO) 08:12 Vesti 56
IZNEVEROVAO I IDEOLOG ĐILASOVE OPOZICIJE ZBOG PRODAJE SBB-A: Velika je sramota što ste učinili i velika izdaja 12:48 Vesti 33
IDEOLOG ĐILASOVE OPOZICIJE OBAVESTIO JAVNOST: Ja sam lično u ime opozicije pisao vladi SAD i tražio da se uvedu sankcije NIS-u! A sada kreće druga faza 09:50 Vesti 96
"ZAPAD NAJZAD RADI DOBAR POSAO" Užas! Ideolog Đilasove i Ješićeve opozicije trlja ruke: Vučićeva glava na panju - sjajna vest! 09:41 Vesti 154
RAT U OPOZICIJI! Pukla uvreda na račun Sava Manojlovića: Tvoj kredibilitet je obična nula! (FOTO) 13:12 Vesti 46
NATO LOBISTA IZNEO NOVI PAKLENI PLAN Hoće da ide ispred Predsedništva, i to dok je tu Makron 13:56 Vesti 30
NATO LOBISTA POTVRDIO! "Desetine NVO i stotine pojedinaca u Srbiji dobijaju ogroman novac za NATO propagandu!" 12:29 Vesti 21
OPOZICIONARI IZNELI ANTISRPSKI PLAN I PRETE: Uvesti sankcije Rusiji, službe podrediti Zapadu, a Kosovo priznati (VIDEO) 08:34 Vesti 73
"NASELILI SE OVDE, PA NAS TERALI DA MRZIMO BOŠNJAKE" Sramna izjava NATO lobiste, Stojković pljuje po Srbima iz RS! (VIDEO) 08:29 Vesti 74
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
SVINJSKE GLAVE POBACANE PO MUSLIMANSKOM GROBLJU! Fotografija uliva strah u kosti (FOTO) 08:33 Vesti 0
TOTALNO LUDILO Glavni frajer u hit seriji pokazao trbušnjake, Srpkinje ne prestaju da premotavaju snimak 08:30